The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

System Audio Mantra 5

A Mantra sorozat nemrégiben bemutatkozott legkisebb tagja egy kompakt monitorsugárzó, ami mindössze 31 cm-es magassága ellenére 6 kg-ot nyom, nagyon igényesen néz ki és gyártója szerint kimondottan testes és zenei hangzást nyújt.

A magas fényű fekete (8-szor festve és polírozva), szatén fehér valamint dió színekben kapható Mantra 5 kiváló minőségű anyagokból készült és a többi System Audio modellhez hasonlóan minden porcikáját az igényesség hatja át. A két-utas hangsugárzó mágnesesen rögzülő selyme mögött a sorozatban megszokott szövetdómot és egy 13 cm-es woofert találunk, utóbbi üveggyapot membránnal készül, a hangszóró motor rendszere és mozgó részegységei pedig meglepően impresszív basszust ígérnek ebből a kicsi méretből. A woofer mágnesén található rézgyűrűk hatékonyan segítik a mágneses tér fókuszálását, s ennek, valamint a különleges mechanikai felépítésnek köszönhetően a membrán jóval több mozgásra képes, mint a megszokott gyártmányok.

A dobozka hátulján ásít a különleges kiképzésű reflex rés, amiben a levegő minimális turbulenciával áramlik és segíti az igazán mély frekvenciák testes megszólaltatását. A reflex rés mögött még egy függőleges panel is található, így a levegő tulajdonképpen nem hátrafelé, hanem a doboz mögött lefelé áramlik, így nem okoz problémát a hátsó falak közelsége sem, ami jó dolog egy olyan monitor esetében, amit a mérete okán például könyvespolcon is el lehet helyezni.

A Mantra 5 hangkaraktere természetesen tökéletesen illeszkedik a család többi tagjáéhoz, így az önálló használat mellett egy Mantra házi-mozi hangsugárzó rendszer hátsó sugárzójának szerepére is ideális választás lehet.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu