The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítő

A neves német gyártó A 2 jelű fejhallgató erősítő csúcsmodellje, amihez foghatót még sohasem készített kereken 90 éves történelme folyamán, már a bemutatkozása után nem sokkal elnyerte a Red Dot Award díjat, ám talán még ennél is fontosabb a műszaki tökéletességet célul tűző tervezés és a készülék természetes, életszerű hangzása.

Az A 20-as modell nagyobb testvérének megalkotásakor a tervezők erőteljes és életteli hangzás megvalósítására törekedtek, autentikus magasakkal illetve közepekkel és mély, természetes basszussal. Mindezek mellett a kivételesen alacsony zajszint és a precíz szabályozhatóság szintén szerepelt a listán, előrevetítve, hogy fentiek megvalósulása esetén valóban a műfaj egyik nagyágyúja fog megszületni.

A nemes célok megvalósítása érdekében a Beyerdynamic szakemberei szigorúan válogatott kiváló minőségű alkatelemekből, értékes kézi munkával építették fel a teljesen szimmetrikus áramköröket, melyeket elegánsan lekerekített élű anodizált alumínium házikóba építettek be, amely nem pusztán látványelemként funkcionál, hanem a különféle kártékony sugárzásokat is távol tartja. A kettő – szimultán használható - fejhallgató kimenettel rendelkező A 2 impedanciája manuálisan szabályozható, aminek köszönhetően a készülék a 16 Ohmos egyszerű típusoktól kezdve egészen a 600 Ohmos audiofil és high-end modellekig bezárólag mindenféle fejhallgatóhoz tökéletesen hozzáilleszthető és így még nagy kivezérléseken is torzításmentes, tiszta megszólalást produkál. A csinos alumínium házikó mellett a készülék még egy különleges design elemmel rendelkezik, nevezetesen egy a híres Beyer hang-hullám logót formázó üvegablakkal a készülék tetején, amelyen keresztül a LED-ek meleg fényével megvilágított áramkörökre vethetünk egy csábító pillantást.

A készülék tartozéka még egy elegáns alumínium fejhallgató tartó állvány, ami egyrészt a fülesünk praktikus tárolója lehet, másrészt látványban tökéletesen passzol az erősítőhöz, hogy igazán stílusosak lehessünk.