The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject CD Box RS / DAC Box RS

A Pro-Ject Audio Box sorozata a kezdeti néhány készülék után folyamatosan bővült, ma pedig szinte már átláthatatlanul sok modellt tartalmaz és egészen pontosan ötféle sorozatból áll, (RS Line, DS Line, S Line, C Line, E Line) szóval ember legyen a talpán, aki kiigazodik közöttük, és egyből tudja, mit hol keressen. A CD Box RS és a DAC Box RS mindenesetre a high-end RS sorozat vadonatúj CD futómű/DA konverter duója; két nívós és elegáns kis készülék azoknak, akik még ma is szeretik a streamelés által egyre inkább háttérbe szorított ezüstkorongokat.

A CD Box RS egy izgalmas felültöltős szerkezet, ami a klasszikus CD lemezek lejátszása mellett a lemezre írt MP3, WMA és FLAC fájlok kiolvasására is alkalmas. Blue Tiger szervóval készült mechanikája mágneses leszorító koronggal is rendelkezik, a precíz jel kiolvasást emellett a speciális csillapítás és a külső mester órajel generátor biztosítja számára. Készülékházának alján még egy külön fém idom is található, ami a lejátszó tömegét megnövelve szintén a stabilitást és a rezonanciákkal szembeni ellenállást fokozza, aminek fontosságát ebben a műfajban nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az ezüst és fekete színekben kapható készüléket digitális kimenetekkel is jól ellátták, így az alapnak számító optikai és koaxiális csatlakozások mellett szimmetrikus AES/EBU valamint speciális RJ45 I2S diszkrét differenciális kijárat is található rajta.

CD box rs

A lejátszó ideális partnere a DAC Box RS DA konverter, ami természetesen más futóművekhez vagy lejátszókhoz, illetve egyéb digitális forrásokhoz is tökéletesen használható. A beérkező digitális jelek analóggá alakítását kettős 192 kHz/24 bit rendszerű Burr Brown 1792 chip szett végzi, emellett van még egy addicionális 384 kHz/ 32 bites konverter is a valódi 384/32-es konverzióhoz. A készülék kétféle analóg kimeneti fokozattal rendelkezik, így a felhasználó egy kapcsolóval maga választhatja ki, hogy ízlésének vagy a hangulatának a félvezetős vagy éppenséggel az A-osztályú csöves hangzás felelne-e meg inkább. A bőséges bemenet szett a 4×optikai, SPDIF koaxiális és az AES/EBU verziók mellett aszinkron USB portot és a CD Box-hoz való összekötéshez az RJ45 I2S változatot is tartalmaz. A készülék analóg RCA és szimmetrikus XLR analóg kimenetekkel egyaránt rendelkezik.

dac box rs

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu