The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Vinyl Cleaner VC-S

Régóta várt újdonságról kaptunk hírt a Pro-Ject-től. Az analóg lemezjátszók és kiegészítők széles kínálata mellett most már a lemezek karbantartására, tisztítására is kínálnak hatékony megoldást, egy vákuumos lemezmosó gépet, ráadásul nagyon kedvező áron.


Az analóg lemezek – használattól függően - folyamatos karbantartásra tisztításra szorulnak, hogy a barázdákba préselt zenei hangok lejátszás során ne sérüljenek, és persze a hangszedő tű élettartamára is jótékony hatással van, ha nem koptatják a barázdák mélyén felgyülemlő mikroszkopikus kvarc szemcsék. Nagyobb gyűjtemények mellé már érdemes saját tisztító berendezést beszerezni, akár kényelmi, vagy gazdaságossági szempontból nézzük.

A Pro-Ject készüléke működés szempontjából pontosan ugyanolyan, mint a már ismert nedves lemeztisztító berendezések, vagyis speciális tisztító folyadékkal feloldja a szennyeződéseket, majd vákuumszivattyú segítségével az oldatot eltávolítja a lemez felületéről. Antisztatikus tulajdonsága a tisztítás után gátolja a feltöltődést, ezáltal a porosodást. A folyamat gyors, 1, maximum 2 fordulat szükséges oldalanként, miközben a címkét vízálló tárcsa védi. Erős fém karja csavarodásmentes, pontos felfekvése biztosítja a folyadék maradéktalan eltávolítását. Nagy tartálya akár 2,5 liter használt tisztítószer tárolására elegendő, ürítése egyszerű, könnyen elvégezhető művelet.
A standard 33/45-ös lemezekhez kifejlesztett „Wash it” folyadék mellett 78-as korongokhoz „Wash it 78 néven külön tisztítószert kínálnak.

A VC-S lemeztisztító 145.000,- Ft-os árával jelenleg a legkedvezőbb vétel a piacon.

www.audiocentrum.hu