The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Anthem AVM 60 AV processzor

A vadonatúj receiver sorozat mellett a kanadai gyártó egy magasabb kategóriájú nyalánkságot, vagyis a 11-csatornás AVM 60 AV processzort is bemutatta, ami január végén már meg is érkezik a hazai forgalmazóhoz 999 ezer forintos bevezető áron.

A Dolby Atmos rendszerű és DTS-X előkészítéssel is rendelkező AVM 60 gyakorlatilag a napjainkban elvárható összes „tudománnyal” rendelkezik, így a márkától megszokott kiváló hangminőség mellett felszereltség tekintetében is egy minden igényt kielégítő készülék. A beérkező digitális jeleket prémium minőségű 32 bit/768 kHz-es differenciál üzemben működő DA konverterek alakítják analóggá a mintavételi rátának megfelelően kialakított és a nagyfelbontású hangfelvételek hiteles megszólaltatására optimalizált szűrőkkel együttműködve. A készülékbe épített első osztályú minőségű, 106 dB jel/zaj arányú A/D jelátalakítók az analóg forrásjelek hallgatásánál is csúcsminőségű hangzást garantálnak. A DTS Play-Fi® funkció segítségével egyszerűen lehet lejátszani zenei felvételeket az egyre népszerűbb digitális adatfolyam szolgáltatók felvételtáraiból valamint a helyi hálózati eszközökön tárolt saját digitális állományokból.

AnthemAVM60 back

A video szekcióban HDCP2.2 tartalomvédelemmel rendelkező HDMI 2.0a rendszerű csatlakozók fogadják a jeleket, melyeket a készülék 4:4:4 alulmintavételezéssel, 18,2 GB/s adatátviteli sebességgel 4K felbontásban dolgoz fel és továbbít a megjelenítő felé.
A kifinomult audio és video áramkörök korrekt táplálásáról egy jókora toroid transzformátor köré épített igényes tápegység gondoskodik.
Az iOS, Android, vagy PC alapokon futtatható távvezérlő alkalmazások segítségével a készülék kényelmesen ás áttekinthető módon távvezérelhető, a gyári AVM 60 Control App pedig mindehhez díjtalanul áll rendelkezésre.

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu