The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser HD 800 S

Miközben a fejhallgatós világ és a márka népes rajongótábora éppen izgalommal vegyes áhítattal várja az új Orpheus eljövetelét, a gyártó előrukkolt az aktuális topmodell, a HD 800 fölé pozícionált HD 800 S típussal is, ami így a legkomolyabb dinamikus rendszerű Sennheiser füles cím birtokosává vált.

A HD 800 S modell a továbbra is a választékban maradó HD 800 technológiáján alapul és külsőleg is nagyban emlékeztet rá, szóval valójában egy még igényesebb közeli rokonnak számít. A módosítások lényegileg apró tuningnak tekinthetők, de a high-end végtelenségig kifinomult világában, ahol egészen apró dolgoknak is nagyon komoly jelentőségük és hatásuk lehet, az elsőre kicsinek tűnő változtatások is lényeges javulást hozhatnak.

A fekete színű, ettől kissé futurisztikus hatású HD 800 S, ami a kinézete alapján akár még Darth Vader fülese is lehetne, olyan speciális hangelnyelő technológiával készül, amely elsőként az IE 800 referencia fülhallgatónál jelent meg. A technológia a gyártó által csak káros akusztikai effektusként említett maszkhatást szünteti meg, olyan módon manipulálva a hanghullámokat, hogy a halkabb zenei információk is jobban hallhatóvá váljanak és így látványosan megnőjön a fejhallgató felbontása és részletező képessége, ami a high-endben kiemelt paraméternek számít.

Sennheiser HD800S 2

További változásként a HD 800 S fejhallgatóhoz immár gyárilag mellékelnek szimmetrikus XLR kábelt is, amellyel a gyártó referencia fejhallgató erősítőivel (HDVD 800, HDVA 600) valamint egyéb igényes típusokkal való összekötése lehetséges, hiszen ebben a kategóriában a külső füles erősítő alkalmazása már magától értetődő dolognak számít.


Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu