The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Hungary Qualiton MC trafó

Idén januártól már a korábbi tapasztalt BEAG csapatból létrejött gyártó forgalmazó partnereinél is megvásárolható az Audio-Hungary Kft. tavaly novemberben bemutatott Qualiton MC névre hallgató mozgó tekercses (MC - moving coil) lemezjátszó-hangszedőkhöz kifejlesztett jelszint illesztő transzformátora.

Az ízléses kinézetű passzív berendezés tükörfényesre polírozott rozsdamentes külső acélházzal rendelkezik. Ebben foglal helyet az egyenként permalloy burkolattal ellátott transzformátorpár, melyet a bakelit csévetestre készülő, egyedi tekercselés tesz igazán különlegessé. A megfelelően nagy sávszélességet és a jelillesztő bemenetére kapcsolódó jelkomponensek alakhű átvitelét a tekercselés kiváló minősége mellett a különleges maganyag használata biztosítja. A berendezés névleges erősítése: + 25 dB.
Ha már a jelillesztő bemenet említésre került: a készülék megalkotásakor a konstruktőrök a lehető legrövidebb jel-utak kialakítására törekedtek, a be- és kimeneti RCA aljzatok között pedig még egy könnyen hozzáférhető földelő szorítócsatlakozó is található.

Alapesetben három forrásimpedancia-tartomány közül választhatjuk ki a hangszedőnknek legmegfelelőbbet, melyek a 2-10 Ohm, az 5-30 Ohm és a 15-50 Ohm. Ez a megoldás sokkal jobbnak bizonyul, mint a kapcsolók és párhuzamos ellenállások alkalmazásával készülő ún. „univerzális” megoldások. Fontos még tudni, hogy a gyártó különleges szolgáltatása, hogy igény esetén a megrendelő által megadott típusú hangszedő paramétereihez már gyárilag hozzáilleszti a megvásárolandó terméket, s teszi ezt külön felár nélkül!

www.audiohungary.hu