The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser újdonságok a CES-en

A Sennheiser év elején bemutatkozott újdonságai között egyértelműen a vezeték nélküli típusok állnak a középpontban, hiszen elkészültek a Momentum, Momentum On-Ear és Urbanite Wireless típusok, valamint a vezeték nélküli RS széria is kettő új taggal bővült.

A zsinórhoz kötöttséget megszüntető wireless típusok napjaink fejhallgató technikájának immár kihagyhatatlan elemeit jelentik, nem véletlen hát, hogy a Sennheiser szinte az összes tavalyi újdonságát elkészítette ebben a formában is. A Bluetooth átviteli technikával működő típusok kivitele és felépítése természetesen ugyanolyan igényes, mint a „normál” típusoké, a gyártó korábbi vezeték nélküli típusainak ismeretében pedig nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a minőségben sem kell komolyabb kompromisszumokat kötni a kényelemért cserébe. A Momentumok mellett az Urbanite családban a nagyobb méretű Urbanite XL típusból készült wireless változat, a nálunk is nagyon szépen szerepelt füles ebben a változatában bizonyára újabb rajongókat is szerezhet magának.

A jól ismert, kiváló minőségű fejhallgatókkal büszkélkedő RS vezeték nélküli sorozat kettő új típussal bővült; az RS 165-el, ami kapcsán a gyártó különleges basszusátvitelt ígér, valamint a virtuális térhangzást nyújtó RS 175-el. Mindkettejük a Sennheiser digitális jeltovábbító technológiával működik, ami kiváló minőségű, zavarmentes átvitelt biztosít, még akkor is, ha nem vagyunk a jeladóval egy helyiségben, úgyhogy nyugodtan lehet ide-oda járkálni velük még egy nagyobb házban is.

RS165

A vezeték nélkül típusok mellett a Sports sorozatban történtek még változások; a nyitott rendszerű MX 686 SPORTS és PMX 686 SPORTS fülhallgatók, valamit a zárt CX 686 SPORTS és OCX 686 SPORTS típusok egyaránt új színekben és formákkal csábítják a testmozgás közbeni zenehallgatás szerelmeseit.

Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu