The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sunfire mélysugárzók Magyarországon

Az audio technika egyik ikonikus alakja, Bob Carver által tervezett amerikai Sunfire aktív mélysugárzók immár hazánkban is meghallgathatók és megvásárolhatók, igaz, egyelőre még nem teljes választékban, de az SDS-10 -es és SDS-12-es típusok már megérkeztek, és állítólag a vadonatúj Atmos és XTEQ típusokra sem kell már sokat várni.

A kaliforniai Core Brands cégcsoporton belül működő Sunfire választékában Nagy Házi-Mozi Erősítők (csupa nagybetűvel, mert 7×400 illetve 7×200 W teljesítményű készülékekről beszélünk), házi-mozi ribbon sugárzók és különféle kiegészítők mellett a szub-wooferek a legfőbb termékek, ennek megfelelően a kínálatuk jelenleg 13 típusból áll. A Sunfire mélysugárzók közös jellemzője a minden ízében igényes kivitel, a kompakt méret, a passzív membránok alkalmazása, a D-osztályú digitális erősítők és az akusztikailag legkedvezőbbnek mondható zárt konstrukció.

A HRS sorozat jellegzetes kinézetű, felül lecsapott dobozsarkú modelljei (HRS-8, HRS-10, HRS-12) igencsak vaskos és erőteljes gumiperemmel rendelkeznek, ami már első látásra sejteti, hogy komoly energiák fognak előtörni a dobozokból, melyeket extrém nagy membránmozgással képesek megfelelően kezelni és megszólaltatni.
A SDS típusok klasszikus megjelenésűek, a SDS-10-es 250 mm-es hangszóróval illetve egy 250 mm-es passzív membránnal készül, melyek mozgatásáról 250 W teljesítményű erősítő gondoskodik. A nagyobbik SDS-12-esben a kulcsszám a „300”, azaz 300 mm-es hangszóró illetve passzív membrán, valamint 300 Wattos erősítő található benne.

Sunfire XTEQ
A különleges XTEQ típusokban, ahogy típusjelük is elárulja beépített ekvalizátor is található, amivel a szoba akusztikai sajátosságaihoz lehet alakítani a dobozok paramétereit, a minél precízebb, erőteljesebb és kontrolláltabb basszus átvitel érdekében. A dobozok „tudományának” tükrében szükség is van erre a funkcióra, ugyanis már a sorozat legkisebb modelljének, az XTEQ 8-as típusnak a teljesítménye is 1800 Watt, míg a legnagyobb XTEQ 12-es bődületes 3000 Wattnyi basszussal bombázza a hallhatóságot.

www.informateka.shop.hu