The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audiocom Signature OPPO Blu-ray lejátszók az Audiocentrumban

Azon, hogy az Oppo Blu-ray lejátszói a piac legjobb sorozatgyártású készülékei közé tartoznak, már nem sokan vitatkoznak, annál több audiofil gyártó használ Oppo hardvert saját modelljeihez, melyek aztán - ugyan nem Oppo néven, viszont - 10-20-szoros áron kerülnek piacra. Az Audiocom felvállalja az Oppo nevet, mindössze egy kis feliratot helyez el a készülékházon, mely a tuningra utal.

Az első és legfontosabb a tápellátás. A gyári kapcsolóüzemű egységet hagyományos, lineáris táp helyettesíti, masszív toroid trafóval és alacsony impedanciás (low ESR) kondenzátorokkal. Egy nagy puffer helyett pedig sok kisebbet használnak, mely azonos kapacitás mellett gyorsabb működést biztosít. A transzformátor 3 szeparált tekerccsel rendelkezik, így önálló és független ellátást kaphatnak az audio és video áramkörök. Változott az egyenirányítás is, a Schottky diódák helyett hagyományos egyenirányító hidakat építettek be, melyek a képfeldolgozó áramkörök számára simább és tisztább egyenfeszültséget szolgáltatnak.
Az átalakított készülékek beépített AC szűrővel is rendelkeznek, ami nem a hagyományos soros szűrőtaggal, hanem Quantum technológiával távolítja el a hálózati zajokat.
Az órajel pontatlansága a képben és a hangban is hibákat okoz. Az Oppo lejátszókban 4 órajel generátor van, ezek közül legfontosabb a központi processzort kiszolgáló egység, melyet egy új 77 femtoszekundumos (0,077 psec) órára cserélnek. A csere a képben óriási háromdimenziós mélységet és realisztikus színeket hoz, a hang pedig koherensebb, térben és jelenlétérzetben hatalmas javulást mutat.
A csendes működési környezetet a készülék belsejében elhelyezett RFI /EMI zaj eltávolító technológiákkal biztosítják, melyek néhány GHz-es frekvenciáig hatásosak. A készülékház hagyományos módon, többféle anyag felhasználásával rezonanciák kialakulása ellen csillapított.

Az Audiocom által átalakított készülékekre a standard Oppo készülékek garanciális feltételeit vállalja a gyártó. A hazai hivatalos forgalmazó az Audiocentrum, ahol a készülékek megtekinthetők és ki is próbálhatók.

www.audiocentrum.hu