The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Thorens TD 203 – Új referencia, belépő szinten

Egy analóg lemezjátszó összeszerelése munka-, és időigényes folyamat, ráadásul nagy szakértelmet, tapasztalatot kíván. A Thorens a TD 203-mal olyan kezdő modellt kínál, melyet a dobozából kiemelve azonnal munkára foghatunk, mert gyárilag készre szerelve, beállítva érkezik meg hozzánk. Öt percen belül megszólalhat az első lemez, ráadásul kiváló hangminőséggel.

Thorens TD203 red V001 AdobeRGB jpg72

A TD 203 hangminősége a díjnyertes, nagy sikerű TD 309, TD 209 és TD 206 modellekhez hasonló, fejlesztése ugyanúgy Németországban zajlott.  Sok apró részlet gondos kidolgozása biztosítja a hosszú élettartamot és az egyszerű kezelhetőséget. A meghajtó motort gumi elemekkel izolálták, a csapágyazás bronzból készül. A szíjhajtás feszessége – ha szükséges – egyszerűen után állítható, a motor (tányér) fordulatszáma pedig egy csavar segítségével finomhangolható. A hangszedő cseréje az okos rögzítési rendszernek hála, percek alatt elvégezhető.
Bár a TD 203 a dobozból kiemelve azonnal használható, a készülék finomhangolásra van lehetőségünk. Állítható a hangkar függőleges követési szöge (VTA) és a hangszedő pozíciója is.

Thorens TD203 white V003 AdobeRGB jpg72

A TD203-mal egy időben debütál a TP 82 hangkar, belépő kategóriában ez az első egy ponton csapágyazott modell. A kifinomult konstrukció öt apró csapágygolyó alkalmazásával biztosít szabad, súrlódásmentes mozgást a karnak vízszintes és függőleges irányban, magas fokú stabilitás mellett.
Az összeállítást a Thorens TPU 257-es MM hangszedője koronázza meg. Minőségi mozgó mágneses pick-up, mely minden phono bemenethez jól illeszkedik. (A Thorens MM 002 phono előerősítő opcionális tartozékként rendelkezésre áll, amennyiben az erősítőnk nem tartalmazna ilyen fokozatot.)

www.streamaudio.hu