The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek EVO3 Syncro

A 2010-ben bemutatkozott Syncro kétségkívül az Isotek legkülönlegesebb hálózati kábele, hiszen a kiváló minőségű vezető mellett „extraként” még egy alumínium dobozkát is tartalmaz, ami elő-szűrést végezve blokkolja a hálózati váltóáram DC zavarait, így kiküszöbölve a hálózati transzformátorok ebből származó fölöttébb zavaró vasremegését illetve rezonanciáit és ezzel tökéletes szinusz hullámot állít elő.

Az EVO3-asított Syncro vezetője a korábbi Extreme típust leváltó új csúcsmodell, az EVO3 Optimum, 3×3 mm2 keresztmetszetű ezüstözött Ohno öntési eljárással készült réz vezetővel.
A három vezetőt parallel konstrukcióban finoman még össze is sodorták, ezzel a megoldással kialakítva az RFI és EMI sugárzások elleni védelem első vonalát. A vezetőszálakat extrudált teflon (FEP) dielektrikum szigetelés védi, amely több szempontból is ideális anyag erre a fontos szerepkörre. A teflon először is kémiailag „inert” anyag, ami azt jelenti, hogy az adott körülmények között nem lép kémiai reakcióba a vele érintkező többi anyaggal, vagyis nem befolyásolja a vezető tulajdonságait és mindenféle szempontból hatékonyan megvédi azt. Nagyon alacsony súrlódási együtthatója miatt ráadásként abszolút ideális dielektrikumnak számít, ami az elektromos szigetelés mellett a külső hőhatásoktól is megóvja a vezetőt. A következő réteg a pamut töltőanyag, amely amellett, hogy növeli a kábeli belső erejét, még a mikrofóniát is csökkenti és szintén jó dielektrikumnak számít, sőt, az Isotek szerint a szilárd anyagok közül az egyik legjobbnak. A kábel kettős árnyékolása közül az első réteg a Mylar fólia, majd a HF interferenciák elleni védelmet biztosító aktív OFC réz következik. A konstrukciót a rugalmas és erős külső PVC borítás teszi teljessé, ami megfelelő mechanikai védelmet nyújt a kábel számára.

Forgalmazó: Inter Audio Kft.
Tel: 1/468-2175
www.audiocentrum.hu