The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

HiDiamond Genesis - új felsőosztály született

Az olasz kábelgyártó még a tavalyi év végén mutatta be a Genesis (Teremtés) nevű új felső kategóriás szériáját, amellyel valóban új referenciát teremtett az immáron még magasabb szintig nyújtózkodó választékában.

A hat tagot számláló Genesis sorozat egyelőre még csak analóg összeköttetések kialakításához és tápellátáshoz kínál alternatívákat, mégpedig kettő aszimmetrikus RCA és egy szimmetrikus XLR összekötőkábelt, kettő hangszóróvezetéket valamint egy tápkábelt. Az új kábelekben természetesen a gyártó afféle védjegyének számító 4VRC999% technológiával készült vezetőket alkalmazzák, amelyekhez még grafitot is kevernek, amely meggátolja a zajok keletkezését a vezetőben. A kábelek szigeteléséhez az XLPE anyagot használják, amely 100-szor hatékonyabb, mint a teflon. A kifinomult technológiák és high-tech anyagok alkalmazásának köszönhetően a Hi-Diamond Genesis kábelekben áramló jelek kivételes linearitással és alacsony amplitudóval rendelkeznek, mely jellemzők természetes hangzást eredményeznek.

A kisebbik Genesis Small nevű interkonnekt kábelt ródium karbon szövet konstrukciójú WBT-0152 RCA dugókkal szerelik, a kábel 5 vezetővel készül. Maximum kapacitása 79 nF/km, vezetőjének ellenállása 14 Ohm/km, az árnyékolás ellenállása 11 Ohm/km.
A komolyabbik Genesis Big összekötőkábel ugyanazokkal a csatlakozókkal és immár 7 vezetővel készül. Maximum kapacitása 59 nF/km, vezetőjének ellenállása 11 Ohm/km, az árnyékolás ellenállása 9 Ohm/km.

A WBT-0610 banándugókkal vagy WBT-0681 csatlakozó villákkal szerelt Genesis Small hangszórókábel összesen 10 4VRC999% vezetővel rendelkezik. Maximum kapacitása 53 nF/km, vezetőjének ellenállása 6,5 Ohm/km, a jelek pedig a fénysebesség 96%-ával száguldoznak rajta. A nagyobb Genesis Big típusban már 18 vezető található, a kábel maximum kapacitása 33 nF/km, vezetőjének ellenállása 5,5 Ohm/km, a jelek gyorsasága pedig szinte eléri a fénysebességet, egészen pontosan annak 99%-ával haladnak.

genesis speak wbt big

A sorozat szimmetrikus XLR összekötőkábele gyártója szerint a legjobb, amit valaha is készített. A saját gyártmányú ródium karbon szövet konstrukciójú csatlakozókkal szerelt kábel maximum kapacitása 10 pF/m, vezetőjének ellenállása 12 Ohm/km, árnyékolásának ellenállása 5,5 Ohm/km. A jelvezetés sebessége a fénysebesség 98,7%-a.

genesis XLR

A kiváló audio kábelekhez a sorozatban, egy rangban hozzájuk illő tápkábelt is találunk, a szintén a 4VRC999% vezetőtechnológiát alkalmazó, házon belül készült ezüst érintkező felületű dugókkal szerelt típus személyében. A kábel maximum kapacitása C1 90 pF/C2 180 pF, vezetőjének ellenállása 2,2 Ohm/km, induktivitása 0,5 uH/m.

genesis alimentazione

Az új Genesis kábelek már meghallgathatók és megvásárolhatók a forgalmazó bemutatótermében.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu