The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cambridge Audio ALVA TT analóg lemezjátszó

A Cambridge Audio vadonatúj ALVA TT jelű analóg lemezjátszója nem csak azért érdekes, mert a cég mindezidáig gyártott legkomolyabb lemezjátszója, hanem mert a világon elsőként a klasszikus és a modern technikát házasítva Bluetooth aptX HD funkcióval is rendelkezik.

A high-end Edge modellekhez illeszkedő megjelenésű, direkt meghajtású ALVA TT lemezjátszó Bluetooth aptX vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően a készüléket akár a lemezgyűjtemény közelében is lehet helyezni vagy akár kitüntetett látványosságként a szoba valamely kiemelt pontján is állhat mivel a jeleket a 24 bit 48 kHz-es Bluetooth vevők felé képes vezeték nélkül is kiváló minőségben továbbítani.

A lemezjátszóba beépített phono előerősítő feleslegessé teszi a külső egység használatát; a lejátszó közvetlenül az előerősítő vagy az integrált erősítő vonal szintű bemenetéhez csatlakoztatható az RCA kábelekkel, ha valaki a hagyományos vezetékes analóg kapcsolódást választja. A beépített phono a díjnyertes Duo kimagasló hangminőségét garantálja és természetesen megőrzi a vinyl korongok meleg hangzását.

Cambridge Audio Alva TT 2
A karban lévő MC hangszedőt gyárilag szerelik és állítják be, ezért az üzembe helyezés percek alatt megtörténhet. Az egyedi tervezésű tűszárat tartalmazó nagy jelszintű MC hangszedő természetesen tökéletesen illeszkedik a hangkarhoz és a mechanikához. Praktikus módon a Cambridge Audio Alva TT lemezjátszót levehető porvédővel szállítják, amely akár a lemezek lejátszása közben is használható.

Cambridge Audio Alva TT kar

A gyártó a lemeztányér forgatásának módjaként a direkt meghajtást választotta, mivel annál gyakorlatilag szükségtelen a karbantartás. A precíz vezérlő elektronika maximálisan 0,06% forgás sebesség ingadozást biztosít a teljes élettartam alatt mindenféle gondozás nélkül. A meghajtó motor tengelyére egy nagy tömegű, különleges tulajdonságokkal rendelkező Polioxymetilén (POM) lemeztányér került. Komoly rezonanciacsillapítása és rendkívüli merevsége ezt a speciális anyagot tökéletes választássá teszi. A Cambridge Audio Alva TT lemezjátszó klasszikus egy darabból álló hangkart alkalmaz, ami a rendkívül alacsony tömeg mellett kiváló merevséget és hangminőséget garantál.

A Cambridge Audio ALVA TT lemezjátszó már megérkezett a forgalmazóhoz, ahol meghallgatható és megvásárolható 520 ezer forintos áron.

Audiophyl Kft.
Tel: 1/408-7042
www.audiofil-szalon.hu