The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Primare A35.2 sztereó végerősítő

Az új Primare A35.2 sztereó végerősítő az eddigi legnagyobb teljesítményű készülék, amit a gyártó az új UFPD 2 analóg D osztályú erősítés technológiájának felhasználásával épített.

A letisztult és elegáns megjelenésű végerősítő hatalmas teljesítményét, valamint a kimeneti csatlakozásain lényegében azonnal rendelkezésre álló nagy áramot a különleges technológia azon jellemzője biztosítja, hogy a tökéletesen lineáris erősítés mellett rendkívül kis újraéledési időt garantál. Ilyen módon a hang a teljes átviteli tartományban megőrzi a természetességét és a tisztaságát.

A végerősítő kimeneti teljesítménye 200 Watt 8 Ohmon csatornánként, illetve 400 Watt 4 Ohmon, hídba kötve pedig akár 800 Wattig fokozható 8 Ohmon. Ekkora tartalékokkal már gyakorlatilag bármilyen nagy és/vagy érzéketlen hangsugárzó gond nélkül meghajtható és az akár extrém nagy teljesítmény igények kiszolgálása sem jelenthet problémát.

Primare A 35 vegerosito back

A 11,7 kg-ot nyomó Primare A35.2 sztereó végerősítő rugalmas rendszerbe illesztését az XLR szimmetrikus és az aszimmetrikus RCA bemenetek biztosítják. A híd üzemmódot a hátlapon található kapcsolóval lehet aktiválni. A hangfal kimeneti csatlakozások egyértelmű feliratozása segíti az üzemmódok szerinti beállítást és a bekötést. A csatlakozások és a kezelőszervek könnyedén áttekinthetők, így a készülék kezelése rendkívül logikus és egyszerű.


Audiophyl Kft.
Tel: 1/408-7042
www.audiofil-szalon.hu