The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz Melody X Network CD-receiver

A vadonatúj Marantz Melody X egy elegáns és kompakt mini hifi rendszer CD lejátszási lehetőséggel, FM/DAB rádióval, modern zenei streaminggel, kényelmes hangvezérléssel és beépített HEOS multi-room technológiával.

A Marantz cég 65 évnyi hifi szakértelemmel rendelkező tervező csapata által megalkotott készülék nívós megoldásokkal és kiváló minőségű anyagokból készült, melyeknek köszönhetően a leírások szerint a hangminősége mesze túlmutat a kisméretű all-in-one hálózati CD-receiverektől megszokott szinten. 

A négy csatornás nagy hatékonyságú és alacsony torzítású digitális hangerősítéssel könnyedén konfigurálhatja a Melody X-et akár két pár hangsugárzóhoz is, független hangerő szabályzással mindkét pár hangfalhoz. Egy pár hangsugárzót használva a készülék bi-amping módban is alkalmazható, vagy másik alternatívaként az egyedi PBTL módban a kimeneti teljesítménye meg is duplázható. A hangsugárzó partner kiválasztásában a Melody X teljesen széleskörű szabadságot nyújt, beleértve a 4 Ohm-os modelleket is.

A készülék áramköreit az elérhető legjobb hangminőséghez optimalizálták, a rövidre szabott kompakt jel-utak pedig tovább csökkentik a torzításokat. Az intuitív alkalmazással vezérelhető beépített HEOS technológia számos digitális zene forrás elérését teszi lehetővé, úgymint a Spotify, a TuneIn Internet Radio, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster és a Deezer szolgáltatók zenetárait vagy a helyben tárolt zenefájlokat. További HEOS komponensekkel, mint például HEOS hangsugárzóval vagy más HEOS-képes receiverekkel könnyedén le lehet játszani az összes zenét egy szobában vagy akár egy időben több helyiségben is. Az iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV hangjait is tökéletesen szinkronizálhatja a hangszóróival az AirPlay 2 forrásokból.

A Melody X kényelmi szolgáltatásai közé tartozik az egyszerű hangvezérlés is, amely a vezető hang-asszisztensek révén teljes körű rugalmasságot biztosít. Az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri beszédparancsainak használatával lekérheti kedvenc zenéit, növelheti a hangerőt, átugorhatja a következő zeneszámot, vagy kapcsolhatja a bemeneteket, és így tovább. Csatlakoztassa a digitális TV-t vagy a kábel/műholdas TV set-top boxot és egy Blu-ray vagy DVD-lejátszót a két digitális audio bemenethez. A Melody X automatikusan felébred, ha érzékeli a televízió hangjelét, és úgy is programozható, hogy a TV-készülék távvezérlőjével működjenek a hangerő, a némítás és a forrás kiválasztás funkciók.

Az egység front lapján egy jól olvasható és széles látószögű, háromsoros, szerves fénykibocsátó dióda (OLED) kijelző található, amely numerikus és szöveges megjelenítővel egyaránt rendelkezik. A Melody X emellett megkapta az utóbbi idők Marantz védjegyének számító Deluxe függőleges front panel megvilágítást is, ami még különlegesebbé varázsolja a megjelenését.

A Melody X április 15-től lesz kapható elegáns fekete vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben a Marantz szakkereskedésekben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu