The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Sennheiser mobil fejhallgatók

Jelentősen megváltozott és racionalizálódott a Sennheiser legfőképpen mobil használatra szánt belépő szintű fejhallgató választéka, mivel a korábbi HD 2 és HD 4 szériák helyett most mindössze három modell képviseli ezt a szegmenset, melyek közül azonban mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelőt.

Egyik legfontosabb változásként megszűntek a külön Androidos és külön iOS eszközökhöz optimalizált változatok, helyettük a korábban is „S” jelöléssel futó univerzális modell maradt meg a jelenlegi legkomolyabb HD 400S típus személyében, ami árkategóriáját tekintve kicsivel a korábbi HD 4.2 alatt van, vagyis egyben az is elmondható, hogy az új fülesek árak szempontjából is nagyon kedvező pozícióból startolnak.

A megszűnt HD 2 és HD 4 szériák helyét átvevő három modell közül a legolcsóbb HD 100 (12.900,- Ft) lényegében a HD 2 sorozat „örököse”, míg a HD 300 és a tőle leginkább a fülkagyló rögzítésében és a több szolgáltatásában eltérő HD 400S minőségi kategóriában nagyjából a HD 4 modellek szintjének felel meg.

Sennheiser HD 100

A könnyű és kompakt, tárolás és szállítás közben praktikus módon összehajtogatható belépő HD 100 hátul zárt, fülre fekvő kialakítású, vastag fülkagyló párnázással ellátva a környezeti zajok hatékony csillapítása érdekében. A gyártó leírása szerint erőteljes basszussal rendelkezik, ami egyébként korábban is a mobil használatra szánt fülesek szokásos jellemzője volt. Fixen beépített gubancmentes kábelének végén aranyozott 3,5 mm-es derékszögű jack dugó található a mobileszközökhöz való kényelmes csatlakoztatáshoz, aki pedig esetleg otthon is használná asztali hifi készülékhez is, 6,3 mm-es átalakítót ehhez is ugyanúgy tud csatlakoztatni.

Sennheiser HD 300

A megjelenését tekintve a HD 100-ashoz hasonlító HD 300 (15.900,- Ft) már hátul zárt, kagylós kialakítású, ezáltal komolyabb hatást keltő típus a gyártó saját igényes meghajtóival szerelve. Kisebb társához hasonlóan ugyanúgy összehajtható szállítás vagy tárolás közben. Vastag és puha fülpárnái jó zajcsillapítást és kényelmes viselhetőséget biztosítanak, hangzásának pedig ugyanúgy kulcseleme a dinamikus és erőteljes basszus. Fixen beépített gubancmentes kábelének végén szintén egy aranyozott 3,5 mm-es derékszögű jack dugó található a mobileszközökhöz való kényelmes csatlakoztatáshoz.

Sennheiser HD 400S

A sorozat legkomolyabb HD 400S (21.900,- Ft) típusa kedvező ára dacára megjelenésében már a gyártó komolyabb fejhallgatóira emlékeztet, kialakítását tekintve pedig a HD 300-ashoz hasonlóan hátul zárt és kagylós, csak éppen tőle eltérően a fülkagylók a függőleges idom helyett már egy villához rögzülnek és így komfortosabb használatot lehetővé téve már a fej felé is elfordulhatnak. Társaihoz hasonlóan ettől függetlenül természetesen a HD 400S is összehajtható szállítás vagy tárolás közben. Vastag és puha fülpárnái jó zajcsillapítást és kényelmes viselhetőséget biztosítanak, hangzásának egyik legfontosabb eleme pedig a dinamikus és erőteljes basszus. Plusz szolgáltatásként az RCS 400 jelű eltávolítható kábelén egy mikrofon és egy 1-gombos intelligens távvezérlő is található, míg a kábel végére ugyanúgy egy aranyozott 3,5 mm-es derékszögű jack dugó került.

A kizárólag fekete színben készülő új HD 100, HD 300 és HD 400S fejhallgatók már kaphatók a forgalmazónál valamint partnereinek üzleteiben.


Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiospecialista.hu