The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject T1 lemezjátszó - A megfizethető audiofil

Az osztrák gyártó analóg lemezjátszóinak háza táján az X1 mellett a másik újdonság a büdzsé T1 típus, amely nemcsak egy új lemezjátszó, hanem egyben egy vadonatúj sorozat legelső fecskéje is.

A T1 típussal útjára indított T-Line lemezjátszó sorozat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi hangzást biztosítson kedvező áron és nagyon jó ár/érték aránnyal. A T1 minőségi anyagokból és esztétikus megjelenéssel készült; a gyártó leírása szerint a megfizethető árat garantáló korlátozott költségkeretbe megpróbáltak mindent „belegyömöszölni”, amit csak lehetett, és a körültekintő fejlesztési folyamat során megpróbálták a lehető legjobb kompromisszumokat megkeresni.

A stílusos, CNC-megmunkált testtel rendelkező lemezjátszó divatos magas fényű fekete, szatén fehér és dió változatokban kapható, és kedvező ára dacára egyáltalán nem tartalmaz gyorsan elhasználódó olcsó műanyag alkatrészeket. A megtervezése és az elkészítése során arra is gondosan ügyeltek, hogy ne legyenek a belsejében üreges terek, így elkerülve a nemkívánatos rezgések kialakulást a sassziján belül. A teflonnal bélelt sárgaréz perselyben forgó rozsdamentes edzett acél tengelyre rezonanciamentes 8 mm vastag üveg lemeztányér került, amit a jól elszigetelt motor átdolgozott szíjhajtással forgat. Maga a főcsapágy is nagyon igényes darab, egy ultra-pontos, 0,001 mm-es tűrésű típus.

A T1 hangkar a korábbi Pro-Ject hangkarok alapján készült 8,6 hüvelyk hosszú, egy darabból álló egyenes típus, merev alumínium szerkezettel és alacsony súrlódású csapágyakkal. A hangkarba gyárilag egy ellipszis alakú gyémánttűvel rendelkező Ortofon 5E MM hangszedő kerül. A lemezjátszó állványtól való hatékony elcsatolásáról CNC megmunkált lábak gondoskodnak. A készülék beépített kábele egy árnyékolt, fél szimmetrikus, alacsony kapacitású vezeték, emellett kapunk még hozzá plexi porvédő fedelet és egy filcborítást a lemeztányérra a hanglemezek védelmére. Mindez így egyben mindössze 275 Euróba kerül, felárért pedig választhatunk a beépített phonóval illetve a Bluetooth kapcsolattal rendelkező extrább változatok közül.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu