The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon új „S” AV receiver sorozat

Bemutatkozott a Denon vadonatúj „S” jelű AV-receiver szériája, melynek tagjai széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel, Dolby Atmos Magassági Virtualizációs technológiával, HEOS beépített vezeték nélküli multi-room zenei streaminggel és multi-asszisztens hangvezérléssel egyaránt rendelkeznek.

„Az új 2019-es Denon S-szériás AVR készülékek egyszerű és megfizethető megoldást nyújtanak a zene- és filmrajongók számára, hogy hagyományos egy Soundbar-ról vagy egy régi, nem hálózatos receiverről frissítsék a rendszerüket. Olyan funkciókkal, mint az automatizált helyiségkalibrálás és az audio optimalizálás, mindez párosítva az iparág vezető hangminőségével, az S-széria nagyszerű módja annak, hogy továbbfejleszthessük a házimozi rendszerünket.” mondta Michael Greco, a Sound United globális márka menedzsment vezetője. 

Denon AVR S750H

„A Denon mérnökei minden frissítéssel összehangolják az erősítést, a DSP-ket és az alkatrészek kiválasztását, hogy kiváló hang- és vizuális élményt nyújtsanak a készülékeink. Ebben az évben a Denon javította az A/V teljesítményt a Dolby Atmos Magassági Virtualizációs technológiával, valamint a játékrajongók örömére az eARC és az ALLM támogatással. A felhasználók emellett számíthatnak a legújabb vezeték nélküli multi-room zenei streaming technológiára és az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Siri hangvezérlések támogatására, hogy könnyen kezelhessék a zenéiket.”

Denon AVR S950H

Mindhárom AVR (AVR-S650H, AVR-S750H és AVR-S950H) támogatja az eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) és az ALLM-et (Auto Low Latency Mode for Gaming), amelyek már a legújabb HDMI 2.1 specifikációk jellemzői, a várva-várt 8K TV-korszakra való felkészülés részeként.

Denon AVR-S650H
A belépő AVR-S650H az egyetlen Denon 5.2 csatornás AVR a szériában. Magas ár-érték arányt kínál egy 5.1-es házi-mozi rendszerben, emellett igényes hangminőségével rendelkezik. A már említett streaming, a hangvezérlés és a kiterjedt csatlakoztatási lehetőségek mellett pedig egyszerű, iparágvezető rendszer beállítást kínál. A front oldalán található új közvetlen hozzáférésű gombokkal tovább javult a felhasználási élmény is.
A készülékbe beépített HEOS a multi-room zenehallgatás mellett hangvezérlés funkcióval is rendelkezik.

Denon AVR S650H
A beépített HEOS funkcióival az S-szériás AVR-ek vezeték nélkül streamelik a zenét a kompatibilis HEOS eszközökön keresztül a különböző ingyenes és prémium streaming szolgáltatásokból, beleértve a Spotify, a Deezer, az Amazon Music, a TuneIn, a Sound Cloud, a Tidal és egyéb szolgáltatókat. Ahogy a távirányító alapvetően megváltoztatta az elektronikákkal való kapcsolatunkat; a hangvezérlés ugyanolyan hatást gyakorolt rá. A hallgatók az Amazon Alexa-t különböző parancsokhoz használhatják, beleértve a különböző médialejátszók bemeneteinek átkapcsolását, míg a Google Assistant és az Apple Siri segítségével beállíthatják a hangerőt, átugorhatják a következő számot, és így tovább. A vásárlók kedvenc zenéiket is élvezhetik a ház bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon egy másik zeneszámot minden egyes csatlakoztatott helyiség számára a különböző streaming forrásokon keresztül.
A Denon Setup Assistant a telepítési folyamat minden egyes lépésénél vizuálisan segíti a felhasználókat, így az S-szériás AVR-ek egyszerűen csatlakoztathatók és kezelhetők. A Denon mérnökei tudják, hogy minden szoba saját akusztikai kihívással rendelkezik, így az
AVR-S650 az Audyssey prémium szoba kalibrálási technológiájával rendelkezik, hogy automatikusan bemérje és optimalizálja az AV receivert minden egyedi környezethez. Azon vásárlók számára, akik rendelkeznek bakelit lemez gyűjteménnyel az AVR-S650 egy phono bemenetet is kínál, amely lehetővé teszi egy analóg lemezjátszó közvetlen csatlakoztatását.

A 2019-es S-sorozatú AVR-ek legfontosabb jellemzői
Beállítás és egyszerű használat
• Szobakalibrálás és optimalizált helyiség-akusztika: az Audyssey EQ kalibrációs technológia csomagja az egyszerű, pontos beállításhoz és dinamikus hangerő szabályozáshoz.
• Gyors választás: Az előlap és a távirányító négy gyorsgombbal rendelkezik, amelyek az egyes forrásokhoz a kívánt audio beállításokat tárolják.
• Távoli alkalmazások (iOS / Android / Kindle): Denon AVR távirányító a készülék alapvető vezérlésére és beállítására. Megvásárolható Audyssey MultiEQ szerkesztő alkalmazás az EQ görbe további testre szabásához.
Video és HDMI
• Új eARC: A továbbfejlesztett audio return csatorna mostantól támogatja a legújabb veszteségmentes és 3D hangformátumokat közvetlenül a TV-ről az AV receiverre történő hangátvitelhez, a csatlakoztatott HDMI kábelen keresztül.
• Új HDCP 2.3: Támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt minden HDMI porton.
• Új automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.
• 4:4:4 színfelbontás, BT.2020, HDR10, Dolby Vision kompatibilitás és hibrid log-gamma (HLG) támogatás.
• Valódi 4K: 4K Ultra HD / 60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás és 4K video-felskálázás.
Audio és Surround hangzás
• Új Dolby Atmos Magasság Virtualizációs technológia: A Dolby tartalmának felkeverése a virtualizált magassági csatornák hozzáadásával (a jövőbeli firmware frissítésen keresztül lesz elérhető a 7 csatornás modelleken).
• 3D-s hangzás (csak a 7 csatornás AVR-eken): Dolby Atmos, DTS:X és DTS Virtual:X a DTS kódolt tartalom felkeverése.
• Veszteségmentes Surround Sound: Dolby True HD és DTS HA Master Audio támogatás.
• Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio jelek dekódolását.
• Hi-Res Audio: 24-bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz anyagok dekódolása.
• Univerzális lejátszás: Az előlapi USB bemenet lehetővé teszi MP3, WAV, FLAC, ALAC és
DSD (2.8 / 5.6MHz) fájlok lejátszását.
Zene Streaming és Smart Home
• Új Party mód: a TV-készülék hangjának lejátszása minden zónában. Egyidejűleg hallgasson zenét az AVR fő- és második zónáiról, vagy csoportosítsa otthona más HEOS kompatibilis eszközeivel, hogy hallgathassa a TV-hangot vagy más HDMI / digitális / analóg forrásokat az egész otthonában.
• Beépített HEOS: Wi-Fi zenei streaming és multiroom audio technológia kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, Deezer, Amazon
Music, TuneIn, Sound Cloud, Tidal és egyéb szolgáltatásokat.
• Beépített AirPlay 2: az AirPlay 2 segítségével az Apple Music-ot vezeték nélkül továbbíthatja az AV receiverre, vagy más AirPlay kompatibilis hangsugárzókra
• Könnyű hangvezérlés: az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri segítségével beszédhanggal vezérelheti a vezeték nélküli zenét és az AVR-t.
• Bluetooth Enabled: streamelje a zenét vezeték nélkül és küldje el a Zone 2-re vagy egy HEOS hangsugárzóra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.

Az AVR-S650H, az AVR-S750H és az AVR-S950H modellek már elérhetők a hivatalos Denon kiskereskedőknél. A Denon S-sorozatú receiverekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.denon.eu oldalra


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu