The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Isotek EVO3 Super Nova

 

Az EVO3 Nova a tavalyi Müncheni show-n mutatkozott be, idén pedig itt van az új EVO3 Super Nova, ami büszke gyártója szerint az általa mindezidáig készített legkifinomultabb, egyszerre akár nyolc készüléket is ellátó tápkondicionáló.

A brit tápspecialista jól ismert innovatív technológiai megoldásaival készült EVO3 Super Nova (ami vélhetően nem fog kihunyni, mint azok a csillagok, amelyekről a nevét kapta) összesen nyolc, legfőképpen kicsi, vagy közepes áramfelvételű készülék (pl. CD, lemezjátszó, streamer, előfok, DAC, phono, stb.) tápellátására ideális eszköz. Nyolc kimenetének mindegyike saját önálló tisztító egységgel és 100 000 Amper (1840 Joule) védelemmel rendelkezik, ami így összesen 800 000 Ampert jelent, ami brutálisan komoly érték. A készülék földszűrésének és elektronikus védelmének köszönhetően az eszköz teljesen védett a veszélyes áram,- és feszültség csúcsok káros hatásaitól.

Abszolút újdonságként a Super Nova emellett tartalmaz egy kifinomult fojtót is, amely lehetővé teszi a soros csatlakozást megnégyszerezve ezzel az induktivitást, ami a szűrés hatékonyságának nagyfokú növekedését eredményezi. A kapacitásokkal kombinált kétféle rádió frekvenciás szűrőegység magas szintű klasszikus (Pi) zavarszűrést biztosít, ami a kényes, alacsonyszintű jelekkel „dolgozó” műsorforrások esetében komoly minőségjavulást eredményezhet. Az egyedi Nova adaptív kapu rendszer, a gyakorlatban egy speciális kapacitív akadályt jelent, amely az optimális ellenállást biztosítva küszöböli ki a differenciál üzemmód kereszt-szennyeződéseket. A többi táptisztító koncepcióval ellentétben ráadásként a Super Nova nem csak a csatlakoztatott terheléseket szabályozza, hanem létrehoz még egy végső akadályt is a különböző zaj keresztszennyezések ellen és ez által válik igazán hatékonnyá. 

Az EVO3 Super Nova belső kábelezése ezüstözött ultra-tiszta OCC (Ohno Continuous Cast) réz az IsoTek VAD (Virtual Air Dielectric) vagyis virtuális légszigetelés technológiájával. Az összes nyomtatott áramköri lap kettős Oz rézbevonatot kapott. Különleges megoldásainak köszönhetően a készülék a hozzá csatlakoztatott komponensek mindegyikét lényegében teljesen elszigeteli a hálózatból érkező zavaroktól és zajoktól, valamint egymástól is, így megakadályozva a keresztszennyezések kialakulását és minden partner számára ideális működési körülményeket biztosítva.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu