The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Fyne Audio F703 hangsugárzó

Az F700-as sorozatba a legelső F702 álló hangsugárzó mellé második lépésként megérkezett az egyébként a rangsorban is pontosan utána következő F703-as modell, ami hozzá hasonlóan természetesen szintén a felsőbb kategóriák egyes alkotóelemeit és technológiáit felhasználva épült fel.

Az 1176 mm magas hangsugárzó a 430 mm-es szélessége miatt mégis inkább kissé tömzsinek, mint nyúlánknak hat, kivitelét tekintve pedig lényegében megegyezik a kisebb testvérével. A szokásos módon kézzel készült két kamrára osztott merev kabinetje nagy sűrűségű nyírfa lapokból áll, az átlagosnál jóval komolyabb alumínium lábazata pedig stabil és rezgésmentes alapokat biztosít a valóban komoly energiákat szabadjára engedő, lefelé néző BassTrax LF diffúzor hatékony működéséhez. Kettő hangszórója közül a felül lévő 250 mm-es (10”) IsoFlare pontforrás-jellegű meghajtó a high-end Fyne Flagship F1 sorozat hangszórónak csúcsminőségű technológiáit alkalmazva készült, közepében a 75 mm-es titánium dómos kompressziós tweeterrel. Alatta helyezkedik el a szintén 250 mm-es (10”) rostdúsított membrános mélysugárzó, ami 200 Hz alatt lép be a „játékba”. Amint ebből is látható, az F703 lényegében az F702 nagyobb hangszórókkal és ebből adódóan értelemszerűen nagyobb dobozzal rendelkező változata komolyabb basszus illetve nagyobb hangtömegek megszólaltatásához, és nagyobb terekben való alkalmazásokhoz.

További fontos elemekként az F703-as belső kábelezése és a csatlakozó terminálja is a Fyne F1-ben található fejlesztések egyfajta átörökítésének mondható. Utóbbi esetében bi-kábeles csatlakozó mellé a földeléshez még egy ötödik terminált is kiépítettek, amely hatékonyan akadályozza a rádiófrekvenciás zavarok káros ténykedéseit. A szintén stratégiai fontosságú keresztváltó alacsony veszteségű laminált tekercs induktivitásokból, kivételes minőségű Claritycap kondenzátorokból és ezüstözött van den Hul vezetékekből épül fel. A többi modellnél már megismert kriogenikus kezelés (gyors fagyasztás és lassú felengedés) jelentősen csökkenti a mikro-stresszt a különféle alkatrészekben, a kábelezésben és a forrasztásokban, ezáltal maximalizálja a jelátvitelt, és jobb transzparenciát biztosít. Az elegáns, ívelt oldalú trapéz alakú hangsugárzó magas fényű fehér és fekete, valamint szintén magas fényű dió furnéros változatokban kapható, és már a hazai forgalmazónál is elérhető.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu