The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JL Audio aktív mélysugárzók az Audio Centrumban

Újabb érdekességgel, mégpedig az amerikai JL Audio aktív mélysugárzóival bővült az Audio Centrum bőséges kínálata, amely így az erőteljes basszusok szerelmeseinek is még több lehetőséget kínál.

A JL Audio céget 1975-ben a floridai Miramar városkában alapította James Birch és Lucio Proni, a név pedig könnyen kitalálható módon kettejük keresztnevének első betűiből származik. A gyártó széles választékában a választék mennyiségét alapul véve az autó hi-fi a legfőbb szegmens, amiből számos erősítőt, hangszórót, processzort és egyebet kínálnak, emellett gazdag kínálattal rendelkeznek hajókhoz való termékek terén is. Az otthoni felhasználásra szánt termék palettájukon különféle aktív mélysugárzók találhatók, amelyeket kis túlzással szinte mindenhol lehet használni, ugyanis a klasszikus dobozos szub-wooferek mellett falba és plafonba építhető típust is kínálnak. A JL Audio termékekkel kapcsolatban mindenképpen érdemes még megemlíteni az általuk jegyzett 14 technológiai szabadalmat, amely egyértelműen a cég innovatív jellegére utal. A mélysugárzóikra jellemző kiviteli sajátosságok között található a komplett előlapot is magába foglaló hangszóró kosár, amely ettől a megoldástól még stabilabb és merevebb lesz és a hangszóró motorokat abszolút kontrolláltan vezérlő DMA technológia, amelynek köszönhetően a membrán a teljes működési tartományában lineárisan mozog, és így torzítatlan basszust sugároz le még nagy kivezérléseken is. Mélysugárzóinak megtervezésekor a gyártó az egyértelműen legkedvezőbb akusztikai jellemzőket biztosító és a legtöbb hallgatási környezetben gond nélkül működő zárt felépítést preferálja, emellett a komolyabb modelljeihez akusztikai paraméter bemérő és optimalizáló rendszer is tartozik.

JL Audio Fathom

Az Audio Centrum a JL Audio kínálatából jelenleg az aktív szobai mélysugárzókat forgalmazza, amelyekből összesen nyolc típus kapható náluk, valamint egy vezeték nélküli jeltovábbító szett. Az induló ár 329 ezer forint, míg a gyártó mindenféle különleges innovációjával felvértezett ezoterikus Gotham G2 5,8 millió forintba kerül. A JL Audio aktív mélysugárzók már meghallgathatók és megvásárolhatók az Audio Centrum bemutatótermében.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu