The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marshall hordozható Bluetooth hangsugárzók

Az új multi-room hangszórók után két lépcsőben megérkeztek az új vezeték nélküli hordozható Bluetooth hangsugárzók is, melyekkel út közben, vagy a kertben illetve akár a vízparton ejtőzve is lehet élvezni a Marshall hangzást és életérzést.

A vezeték nélküli hordozható Bluetooth család a multi-room sorozathoz hasonlóan szintén három tagból áll, melyek ár illetve kategória sorrendben a Stockwell II. a Kilburn II. és a Tufton típusok. Látványvilágukat tekintve természetesen mindegyikük a jellegzetes Marshall kiviteli elemekkel büszkélkedhet, a hordozhatóság okán pedig hord füleket is kaptak, ezért úgy vihetők, mint egy táska. A tetejükön lévő vezérlőpanelen találhatók a hangerő és a magas illetve mély hangszínszabályzók gombjai, melyek így könnyedén elérhetők. A zökkenőmentes és minőségi jelátvitelt a legújabb Blutooth aptX 5.0 kapcsolat biztosítja, amely révén egyszerre akár több eszköz is kapcsolódhat a hangsugárzókhoz, a beépített erősítők pedig nagy hatékonyságú, hideg működésű és kevés helyet igénylő D-osztályú digitális típusok. Természetesen a készülékekre esetlegesen ráfröccsenő víz sem jelenthet problémát, mivel mindegyikük megfelel az erre vonatkozó IPX2 szabványnak. Erős akkumulátoraiknak köszönhetően a készülékek teljes feltöltés után több mint 20 órán keresztül használhatók, vagyis kényelmesen el lehet velük zenélgetni akár egy egész napig.

A legkisebb Stockwell II. a korábbi Stockwell típus megújult változata kettő tweeterrel és egy mélysugárzóval. Előbbieket egy 2×5 W, míg az utóbbit egy 10 W teljesítményű digitális erősítő hajtja meg. Az utána következő mindössze 3 kg-ot nyomó Kilburn II. kettő magassugárzóját már 2×8 W, a wooferét pedig 20 W teljesítményű erősítők hajtják meg, ezért ennek, valamint a nagyobb dobozának köszönhetően nagyobb hangerőre és basszusra számíthatunk tőle, még mindig kompakt és kezelhető méretek (242×140×140 mm) mellett.

Marshall Tufton


A sorozat csúcsmodellje a Rockwell II-höz hasonlóan szintén álló formátumú Tufton impozáns 40 Hz-es alsó határfrekvenciával. A Tufton belsejében lévő hangszórók geometriáját a Blumlein Sztereó Hangzás elvei alapján alakították ki, amely a bal és jobb csatornák kivetítésével és átfedésével építi fel a sztereó teret. Az öt hangszórós rendszer komplett teljesítménye 80 W, a hangsugárzó hátulján pedig egy bassz-reflex kijárat található, amely még dinamikusabb és erőteljesebb megszólalást biztosít.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu