The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Fyne Audio F502SP hangsugárzó

Nyár végén, ami sajnos már nincs túl messze, jelenik meg a skót gyártó „F” hangsugárzó sorozatának legújabb tagja, a különleges F502SP típus, ami lényegében az 500-as és a 700-as családok egyfajta keverékének számít.

Az eredeti F502-es modell továbbfejlesztésének mondható F502SP teljes egészében az Egyesült Királyságban készül és az eggyel magasabb kategóriájú F702 típus prémium minőségű 200 mm-es (8”) IsoFlare középsugárzóját valamint a 200 mm-es (8”) merev és rostdúsított membrános wooferét kapta meg, természetesen a már jól ismert speciális FyneFlute hangszóróperemmel.

Az IsoFlare középsugárzó közepében lévő 25 mm-es magnézium kompressziós magassugárzó egyedülálló nagyfrekvenciájú hullámvezető pólus idommal rendelkezik, amely kivételesen egyenletes és széles frekvencia tartományú megszólalást biztosít. Az F502SP nívós keresztváltójának alkatelemei szintén az F700-as sorozatból származnak, csakúgy, mint a gyémánt gépi vágással  kialakított alumínium szendvics lábazatok és a BassTrax tractrix profilú reflex kivezetések, amelyeket precízen az F502SP kompaktabb kabinetjéhez hangoltak.

Az F502SP alapkivitelben magas fényű fekete illetve fehér színekben kapható, emellett van még egy nagyon elegáns lakkozott diófa furnéros változata is.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu