The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

AVID Acutus Dark Limited Edition lemezjátszó

Az Acutus Dark Limited Edition lemezjátszó egy valódi, minden szempontból nehézsúlyú különlegesség számos egyedi megoldással és kivételes részlettel, természetesen ennek megfelelő áron.

A lemezjátszó hangkar nélküli változata 1,2 millió forinttal olcsóbban kapható, mint a komplett, a továbbiakban azonban teljesen meggyezik vele. Például az új, továbbfejlesztett "SP" verzió ugyanúgy megkapta az AVID új DSP-jelet generáló 1 kVA-es tápegységét, amivel a végső sebességet most már teljesen pontosan be lehet állítani, továbbá hatékonyan javítható a motor stabilitása és végképp kiküszöbölhetők a rezgései is. Ezen felül az új ikerszíj hajtású rendszer és a szintén új inverz, rozsdamentes acél csapágy növeli a tányér dinamikáját, tovább javítja ezzel a már amúgy is világszínvonalú készülék hangminőségét.

Az Acutus lemezjátszó gyökeresen eltér a megszokott tervezési gyakorlatoktól. Teljesen tiszta lappal indulva tervezték, és egyetlen problémás szegmens sem maradt felfedezetlen vagy megoldatlan nála. A szíj meghajtással és a rugós alváz kialakítással lényegében ki is merül a hasonlósága a többi konstrukcióval, mivel a lemezjátszó minden egyes más része teljesen egyedi megoldások alkalmazásával készült.

A tű által a lejátszás során fellépő rezgések közvetlenül az új tervezésű egyedi pontcsapágyon keresztül továbbítódnak az alvázhoz, és nem nyelődnek el tányérban káros rezonanciákat okozva. Mindezt egy egyedülálló csillapítóanyaggal és leszorító rendszerrel érik el. A külső rezgéseket egy egyedi, változó frekvenciájú felfüggesztési rendszer tartja távol, amely felülről három ponton rugókkal kényelmesen állítható.

A gyártó legújabb DSP tápegysége biztosítja az abszolút pontos sebesség-beállításokat. Az egyedülálló, kézzel készített motor a szokásosnál 10-szer nagyobb teljesítményű, aminek köszönhetően könnyedén meghajtja a hatalmas 10 kg-os tányért az új ikerszíjas meghajtó rendszerrel, amely kiváló sebességstabilitást nyújt.

Az ultra merev, egy darabból öntött alumínium testtel rendelkező Acutus Dark LE 19 kg tömegű, amiből maga a tányér 10 kg. A különálló, a lemezjátszós világban teljesen szokatlan teljesítményű tápegység ezenfelül még 20,1 kg. A sasszi kivágása SME hangkarokat fogad, más gyártmányok alkalmazásához külön rendelhető adapterek állnak rendelkezésre.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu