The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Pro-Ject lemezmosók

A Pro-Ject Audio Systems 2016-ban mutatta be az első lemezmosó készülékét, amely a piac legkedvezőbb áron kínált vákuumos rendszerű modelljeként nagyon gyorsan népszerű lett az analóg zenebarátok között. Az azóta eltelt idő alatt a gyártó szakemberei saját tapasztalataik és a vásárlók visszajelzései alapján fejlesztették és javították tovább az eredeti modellt és idén Münchenben be is mutattak kettő új típust.

A VC-E és VC-S2 ALU jelű új modellek kompakt és ízléses megjelenésűek, működésüket tekintve pedig hatékonyabbak elődjüknél. Közülük a komolyabb VC-S2 ALU hasonló áron kerül forgalomba, mint az első típus, míg a kisebb méretű VC-E lényegesen kedvezőbb áron vásárolható meg.

Az új lemezmosók alumínium felülete amellett, hogy elegáns, nagyon praktikus is, mivel könnyen tisztítható és hatékonyan megvédi a szerkezetet az esetlegesen kiömlő folyadéktól. A készülékek nagyon erőteljesek, mindössze egy vagy két forgatással tisztítanak meg egy adott lemezterületet; a legjobb eredményt egy fordulattal előre, majd eggyel hátrafelé mozgatva a korongokat érik el. Erős motorjaik nagyon gyorsak, 30 fordulat/perc értékük háromszor nagyobb, mint a vetélytársaké, a gyorsaság eredménye pedig sokkal hatékonyabb és gyorsabb tisztítási folyamat. Praktikus műanyag leszorítójuk megvédi a lemezek címkéjét a folyadéktól és a sérülésektől, míg a könnyen használható robusztus fémkar mechanikusan stabil, és precízen az összes szívóerőt a barázdák területére összpontosítja.

Pro Ject VC E

A lemezmosókban lévő nagy belső tartály (0,5 l) összegyűjti az összes elhasznált lemezmosó folyadékot, amelyet könnyen ki lehet üríteni belőle. Célszerű a gyártó saját Wash-IT lemezmosó folyadékát használni, amely a gyűjtőtartályban is elpárolog, ezért azt lényegében sohasem kell üríteni. A környezetbarát és alkoholmentes Wash-IT vinil tisztító koncentrátum amellett, hogy alaposan megtisztítja a korongokat, még csökkenti a statikus töltésüket is, így a lemezek és a lemezjátszótűk is jóval kevésbé fognak elkopni a gyakori használat során.

Pro Ject VC S2 ALU

Az új Pro-Ject lemezmosó gépek várhatóan szeptember folyamán érkeznek meg a forgalmazó üzletébe.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu