The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audia Flight FLS1 sztereó előerősítő

Noha az olasz high-end gyártó az FLS sorozat előerősítőjét már három éve bejelentette, alapos „iparosként” még „elszöszmöszöltek” vele egy jó darabig, így az FLS4 végfok ideális párjának számító FLS1 referencia előerősítő végül csak idén ősszel mutatkozott be.

A high-end FLS család többi tagjához hasonlóan az FLS1 előerősítő is számos technológiai megoldását és alkatelemét a csúcskategóriás Strumento elektronikáktól örökölte meg, ami, azt hiszem, már így elöljáróban is elég jó ajánlólevél a készülék számára. A készülékháza a Strumento modellekéhez hasonlóan szintén nem csak egy hétköznapi alumínium kasztni, mivel az egyedileg testre szabott, felső kategóriás minőségű alumíniumból öntött házat a CNC megmunkálás után még kézzel polírozzák (tükör-polírozás), azután jön a szemcseszórás és az anodizálás, majd végső lépésként még kap egy selyemfényű bevonatot is. Tetőlapján a jól ismert gravírozott „Audia Flight” logó látható, a kijelzője pedig a szokásos kék OLED típus.

A több mint 500 kHz-es átviteli sávszélességgel rendelkező előerősítő áramköri felépítésénél többek között a gyorsaság, a meghajtási képesség és a precíz kontrol voltak a legfőbb prioritások, így ezen paraméterek tekintetében a leírások szerint különösen magas színvonalat képvisel. Az FLS1 egy teljesen szimmetrikus előerősítő csúcsminőségű hangerőszabályzóval és valódi dual-mono felépítéssel, vagyis mind a két csatornája különálló nyomtatott áramköri lapokon kapott helyet. A tápellátásáról összesen három toroid transzformátor gondoskodik, melyeket a tökéletes zavarmentesség érdekében a fém árnyékolásokhoz nagyon közel helyeztek el, és nagyon alacsony zajszintű tápegységekkel egészítettek ki. A készülék minden bemenete be- és kikapcsolható, az erősítés mértéke szabályozható (+/- 6 dB), és az összes bemenete tetszőlegesen elnevezhető. A felhasználónak emellett lehetősége van kettő plug&play módon működő opcionális kártya elhelyezésére is, melyekből MM/MC phono (aszimmetrikus és szimmetrikus bemenetű verziók), 2 további line RCA bemenet valamint DAC kártya (aszinkron USB DAC galvanikus leválasztással, 32 bit/768 KHz PCM és DSD 5.6 felbontással, öt további digitális bemenet, egy optikai, egy AES/EBU, kettő SPDIF és egy az Auda Flight SACD futómű számára, upsampling 32 bit/768 kHz) áll rendelkezésre.

Audia Flight FLS1 hatlap

Az aszimmetrikuss és szimmetrikus be,- illetve kimenetekkel egyaránt ellátott FLS1 egy kiváló minőségű fejhallgató erősítőt is kapott, amelynek 12 W teljesítménye (8 Ohm) biztosítja, hogy bármilyen fejhallgatót gond nélkül meghajthasson.

StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu