The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Electrocompaniet - új modellek a Classic Line szériában

December elején az Electrocompaniet CD-játszóval, hálózati lejátszóval és előerősítővel bővítette méltán elismert Classic Line sorozatát.

Az Electrocompaniet egyike a legnagyobb európai neveknek, ha high-end hangzásról van szó. A norvég cég a ‘70-es években kezdte működését, a hi-fi születésétől kezdve kutatja a tökéletes hangzás titkát. 1976-ban az audió-bibliának számító amerikai The Audio Critic már így írt egyik erősítéjükről: “Audio freaks – eat your hearts out. This is the world’s best sounding amplifier.” A nehezen lefordítható angol kifejezést egyértelművé teszi a második mondat: “Ez a világ legjobban szóló erősítője.”

Az északi cég december 4-én bejelentette, hogy a Classic Line kínálata egy referencia CD-lejátszóval, egy sztereó hálózati lejátszóval és egy Dual Mono előerősítővel bővült. Lássuk, mit lehet tudni a három új modellről!

EMC 1 MKV: A CD-lejátszó külső és alapvető funkciók tekintetében az előző generáció örökségét hordozza. Maradt a jól bevált felső betöltésű mechanizmus, hangsúlyos kijelző és egyszerűen használható kezelőszervek, ugyanakkor megerősítették az alvázat és frissítették az elektronikát. A készülék CD, CD-R és CD-RW korongokat támogatja.

ecm1mk2 front 2000x1500 1800x1800

ECM 1 MKII: A hálózati lejátszó vadonatúj, saját fejlesztésű szoftverrel, vezérlő alkalmazással és megújított elektronikával érkezik. A készülék legfeljebb 24-bit/192 kHz mintavételezésű állományok kezelésére képes, amelyek belső vagy külső meghajtón (3.5/2.5 hüvelykes is támogatott) egyaránt tárolhatók. A berendezés gyakorlatilag az összes népszerű formátummal (WAV, MP3, FLAC, ALAC, AAC+, MQA, APE, WMA, DSD) megbirkózik, kompatibilis a Qobuz, Airplay, Spotify Connect, Tidal szolgáltatásokkal, kezeli az internetes rádiókat és DLNA, UPnP támogatással is rendelkezik. A streamer vezetékes (LAN) vagy vezetékmentes (WiFi, Bluetooth) kapcsolatokat is biztosít.

ec4.8mk2 front 2000x1333 1800x1800

EC 4.8 MKII DUAL MONO: Az előerősítő szintén átalakított és megerősített szerkezetet, valamint finomított elektronikát kapott. A készüléket szimmetrikus, kettős topológiára építették: a bemeneti szakaszban JFET, míg a kimenetben BJT tranzisztorok kaptak helyet. A megújított szoftveres környezet miatt javult a csatorna-elválasztás, csökkent a zajszint és az energiafogyasztás is mérséklődött.

A Dream Audio 2019-től - a Koetsu, az EMT, és az YG Acoustic mellett - a norvég világmárka exklúzív magyar forgalmazója is.

Dream Audio
+3630 619 1957
dreamaudio.hu