The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Wilson Six hangsugárzó

A márkatársaihoz hasonlóan szintén nagyon kedvezően árazott új Wilson Six álló hangsugárzó mind zenei, mind házi-mozi használatra ideális és költséghatékony megoldás lehet, akár nagyobb terekbe vagy nagyobb teljesítményigények esetén is.

A vadonatúj Wilson Six álló hangsugárzó fekete és halványszürke előlapos világos tölgy színben kapható, jellegzetes fahatású borítással. A mély/középsugárzók membránja speciális, préselt szerkezetű, papírból készült, amely anyaggal gyakran lehet találkozni ennél a típusnál jóval drágább modellekben is. Ennek a membránanyagnak nagy előnye a szilárdság és a kis tömeg kombinációja, amely többek között gyors és pontos hangzást eredményez. A membránok gumi felfüggesztéssel rendelkeznek, amely erőteljes és dinamikus basszust, valamint nagy teljesítményt tesz lehetővé. A magassugárzók meghajtó rendszerének magjába erős, szintén a magasabb osztályú hangszórókban használt neodímium mágneseket építettek be. Az egység teljes mechanikai rendszere nagy precizitással lett kidolgozva, például a nem kívánt hőmérsékletemelkedés elleni védelem érdekében a mérnökök alumínium tekercseket alkalmaztak.

Wilson Six WhiteA Six bassz-reflex portja a hangsugárzó előlapján kapott helyet, ami lehetővé teszi a hangsugárzók hátsó falhoz közelebbi elhelyezését, amit minden bizonnyal értékelni fognak a kisebb helyiségek tulajdonosai, akiknél minden talpalatnyi helynek komoly értéke van. A hangszóró csatlakozók a kabinet alsó részén találhatók, a csavarok aranyozottak, és a kábelek csatlakoztatásának megkönnyítése érdekében a szorítófejek ferdén felfelé néznek.

A Six dinamikus és modern megjelenését kiemelik a membránok és a hangsugárzók frontját körülvevő ezüstszínű gyűrűk, valamint az oldalakon végigfutó, jellegzetesen letört élek.
A hangfal előlapok speciális, akusztikusan semleges, attraktív és modern struktúrájú és színű textillel bevont műanyagból készültek, amelyek lehetővé teszik, hogy a viszonylag nagy szerkezet jól illeszkedjen a hangfal stílusához.

A Wilson Six hangsugárzó már megvásárolható 129.990,- Ft/ pár ajánlott fogyasztói áron.

Műszaki specifikáció
• Álló kivitelű hangsugárzó
• Javasolt erősítő teljesítmény: max. 130W
• Frekvencia átvitel: 45-20.000 Hz
• Érzékenység (1m/1W): 90 dB
• Impedancia: 4-8 ohm
• Magas hangsugárzó: 1" (2,5 cm)
• Mély/középsugárzó: 2×6,5" (16,5cm)
• Méretek (mag.×szél.× mély.) 1000×195×306 mm
• Súly: 12,2 kg / db


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu

Bemutatóterem:
Denon Márkabolt
Allee bevásárlóközpont
1117 Budapest, Október 23. u 8-10.
Tel: 06-1-209-0298
www.denonmarkabolt.hu