The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon Home vezeték nélküli multi-room hangszórók

 A Denon vadonatúj Home névre keresztelt vezeték nélküli többfunkciós hangszórócsaládja három beépített HEOS funkcióval is rendelkező elegáns típusból áll.

A Home 150, Home 250 és Home 350 típusjelű hangsugárzók a modern ipari formatervezést ötvözik a legmodernebb technológiákkal és a gyártó 110 évnyi audio tapasztalatával. A Home család tagjaival kényelmesen és egyszerűen lehet kiépíteni egy akár az egész házat zenével megtöltő multi-room rendszert is.

A Home 150 a széria kisméretű, mégis nagyot szóló belépő kategóriás hangszórója. Kis mérete és kompakt „lábnyoma” ellenére a két-utas Home 150 meglepően hatásos hangzást nyújt egy 3,5”-os mélysugárzó és egy 1”-os tweeter kombinációjával. A következő Home 250 kettő 4”-os wooferének köszönhetően még nagyobb basszust és teljesítményt biztosít. A hangszóróit összesen négy erősítő hajtja meg sztereó konfigurációban, ráadásként pedig egy 5,25”-os passzív mélysugárzó is támogatja őket. A Home 350 a sorozat „fenevadja”. Nála hat erősítő csatorna táplál kettő 6,5”-os mélysugárzót, egy pár 2”-os közép hangsugárzót és kettő magassugárzót.

A Denon Home hangszórókat használva korlátok nélkül választhat a különféle zeneforrások közül, mivel Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth kapcsolatokon keresztül csatlakozhat a Spotify, az Apple Music, az Amazon Music HD, a TIDAL, a TuneIn, a Deezer és még sok más egyéb szolgáltató zenetárához. Az USB aljzat és a 3,5 mm-es analóg aux bemenet mindegyik hangszórónál lehetővé teszi a külső digitális vagy analóg műsorforrások csatlakoztatását a Denon Home rendszerbe. Természetesen a mai nagy felbontású zenefájlok és szolgáltatások szintén támogatottak; így az ALAC, FLAC és WAV fájlok 192 kHz/24 bites felbontásig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlok egyaránt megszólaltathatók a hangszórókkal.

A beépített HEOS technológia sokoldalúsága páratlan rugalmasságot eredményez. Az egyéb HEOS eszközöket használók, például a kompatibilis Denon vagy Marantz AV receiverekhez, Soundbar-okhoz, vagy mini rendszerekhez is hozzáadhatják a Denon Home hangszóróikat. Két sztereóként párosított Denon Home hangszórót vezeték nélkül csatlakoztathatunk a Denon DSW-1H mélysugárzóhoz, ilyen módon létrehozva egy 2.1-es rendszert. A házi-mozi rajongók akár egy pár Denon Home hangszórót is csatlakoztathatnak hátsó surround csatornaként a Denon DHT-S716H Soundbarhoz és a DSW-1H mélysugárzóhoz, hogy egy teljes értékű 5.1-es hangrendszert hozzanak létre.

A hangvezérlés a Siri, a Google Assistant és az Alexa által kompatibilis eszközökön keresztül lehetséges. Mindhárom Home hangszóró beépített mikrofonnal rendelkezik, az Alexa natív támogatásával, amelyet idén egy firmware frissítéssel lehet majd hozzáadni. A Denon Home termékcsaládhoz használt teljesen új tervezés tartalmaz egy gomb nélküli panelt egy közelségérzékelővel, amely az érintőkapcsolókat megvilágítja, amikor a felhasználó keze közeledik hozzájuk. A három vagy hat (típustól függően) gyorsválasztó gomb egyérintéses hozzáférést biztosít a kedvenc internetes rádióállomásaihoz. Eközben a víz- és folt ellenálló textil burkolat nagyobb rugalmasságot biztosít az elhelyezésben, így a hangszórók a konyhában vagy akár a fürdőszobában is nyugodtan használhatók.
Az összes Home modell fehér és fekete színekben kapható, hogy bármilyen otthoni dekorációhoz tökéletesen illeszkedjen.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu