The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Wilson Raptor X - univerzális hangsugárzó házi-mozi rendszerekhez

A Raptor X többek között a fejlett házi-mozi rendszerek hangzásának egy új dimenzióra történő kiterjesztésére alkalmas kiegészítő hangsugárzó, amely a magassági hang-effekt megszólaltatásával jelentős hatást gyakorol a hangélményre. Ennek köszönhetően a dinamikus akciófilmek, ahol az emberek és tárgyak gyakran intenzív mozgásban vannak, a cselekmény központjában való jelenlét élmény fokozott érzését keltik

A Raptor X emellett egy univerzális hangszóró is, ami egyaránt alkalmazható a házi-mozi rendszerek Atmos, Audo 3D és DTS:X formátumokban kódolt hangsávjaihoz, aminek köszönhetően a többcsatornás AV erősítők ideális partnere lehet. Használható egész egyszerűen fali hangszóróként is sztereó rendszerekben, vagy lehet PA rádiós hangosbemondó rendszerek (Public Announcement) minőségi eleme, pl. közterületeken. A Raptor X hangszóró szögletes kialakítása ideálissá teszi olyan alkalmazásokhoz, ahol a hangvisszaverés jelensége is számít. A modern többcsatornás rendszerekben akár falra akasztható, akár közvetlenül a házi-mozi rendszer front hangsugárzóira helyezhető, ahonnan kiválóan képes lesz sugározni a magassági hangsáv jeleit. Ezek a hangszórók optimálisan párosíthatók a Raptor széria hangfalaival, pl. a Raptor 7 modellel, amelyekhez ideálisan illeszkednek konstrukciójuk és stílusuk szempontjából, de más gyártók hangsugárzóival is, amelyekhez a fekete, minimalista kialakítású doboz sikeresen illeszthető.

Szerkezeti elemei tekintetében a Raptor X megegyezik a sorozat tagjával. A felépítéséhez használt anyagok és komponensek kiválasztásánál szintén ugyanazzal a gondossággal jártak el, így például a hangsugárzó terminálok csavaros csatlakozóinál a kábelek érintkezését biztossá tevő, aranyozott bevonattal lehet találkozni itt is. Ezeket úgy helyezték el, hogy függetlenül a helyüktől, ne jelentsenek kihívást a bekötést végzők számára, ugyanakkor ne legyenek láthatóak normál használat közben. A fekete színű hangszóró selymek akusztikailag semleges anyagból készültek, hogy ne befolyásolják a hangzás minőségét.

A hangszórókészlet egy 1”-os lágy dóm magassugárzóból és egy 5"-os mély/közép hangszóróból áll. Mint a Raptor sorozat többi hangszórójánál, itt is alumínium tekercseket alkalmaztak, amelyek magas igénybevételnél is hatékony védelmet jelentenek a hangszórók túlmelegedése ellen. A kidolgozás színösszeállítása is ideálisan illeszkedik a Raptor sorozat többi tagjához, azaz a klasszikus színekhez, a fehérhez és feketéhez, hangsúlyozva az elegáns megjelenést, és nem zavarva a helyiségek esztétikáját.

Műszaki specifikáció
• Univerzális magassági hangsugárzók, fali, vagy hangfal tetején történő elhelyezés
• Javasolt erősítő teljesítmény: 25-100W
• Frekvencia átvitel: 80-20.000 Hz
• Érzékenység (1,83V/1m): 83 dB
• Impedancia: 4-8 Ohm
• Tömeg: 5,2 kg (pár)


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu

Bemutatóterem:
Denon Márkabolt
Allee bevásárlóközpont
1117 Budapest, Október 23. u 8-10.
Tel: 06-1-209-0298
www.denonmarkabolt.hu