The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Exposure 2510 integrált erősítő

Az XM modell család felépítése közben a brit gyártó azért a klasszikus sorozatairól sem feledkezett el, így megérkezett a kiváló 2010S2D integrált erősítőt leváltó új 2510-es típus.

A fekete és titán színekben elérhető és természetesen teljes egészében Angliában készülő 2510-is integrált erősítő megjelenésében az Exposure letisztult, minimalista stílusát követi, aminek köszönhetően már elsőre ránézésre is a nagy elődök hagyományainak folytatását láthatjuk benne. Ezek után természetesen már magától értetődik, hogy a csatlakozó repertoárjában phono MM bemenet is található, hogy az analóg lemezjátszók is direktben hallgathatók legyenek vele, mint a régi szép időkben.

Az erősítő 8 Ohmon 2×75 Watt teljesítményét gyors bipoláris tranzisztorok állítják elő, a precízen hangolt és rövid jel utakon pedig kizárólag kiváló minőségű alkatelemek találhatók. A kaszkód áramköri felépítés érzéketlenebb a tápegység felől érkező zavarokra. A teljes egészében alumíniumból készült készülékház és az extrudált alumínium előlap nem csak elegáns, hanem a rezonanciák és az elektromágneses zavarok ellen is hatékonyan megvédi a belsejében lakó kifinomult elektronikákat.

Exposure 2510 integralt erosíto hatlap

A távvezérlővel is ellátott 2510-es összesen hat bemenettel rendelkezik, melyek közül az egyik a már említett phono MM, a másik öt pedig line RCA. Abszolút klasszikus elemként kapunk még egy Tape Out kimenetet, ha valaki esetleg le akarná porolni a régi magnóját, valamint egy előerősített Pre Out kimenetet is aktív szub-wooferek vagy külső végerősítők számára.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu