The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Canor AI 1.10

Új integrált erősítőt mutatott be a Canor AI 1.10 néven. Az erősítő KT 88-as csövekből épülő, tiszta „A” osztályban működő végfokot kapott, maximális teljesítménye csatornánként 40W.

A korábbi modellek legjobb hangjellemzőit próbálták „összegyúrni” az új integrált erősítőbe. Nagyteljesítményű, méltán népszerű sugártetróda végcsövei autobias (katódellenállásos) beállításban működnek, átkapcsolási lehetőséggel az ultralineár és trióda mód között, utóbbiban értelemszerűen feleakkora (2×20W) teljesítményt nyújtva.
A high-end, csöves, lábtól-lábig szereléstechnika helyett speciális (CMT ™) technológiával gyártott nyák lapokra szerelik az alkatrészeket, ami egyenletes gyártási minőség mellett ugyancsak kitűnő hangzást biztosít az erősítőnek.
Két blokkból álló, relékkel megvalósított hangerőszabályzója csak magasabb árkategóriákra jellemző, nagyon jó csatorna elválasztással és 0,05 dB-es együttfutással szintén hozzájárul az audiofil hangminőséghez.
Egy speciális „C-link” busz kábellel két AI 1.10 összeköthető, így monoblokk módban használhatjuk őket anélkül, hogy külön előfok alkalmazása válna szükségessé. A szinkron vezérléssel az egyik erősítő „master”, míg a másik „slave” szerepben működtethető.
Hálózati transzformátora is különleges kialakítású. A vezérlés feladatait végző áramkörök külön tekercsről tápláltak, a primer és szekunder tekercsek között pedig földelt rézfólia eliminálja a hálózat felől érkező zavarokat. Tápegységében nagy kapacitású, prémium elektrolit kondenzátorok biztosítják a stabil anódfeszültséget.

AI 1.10 back panel

Kimenő transzformátora több részre osztott bifiláris tekercseléssel készül, így biztosítva a maximális teljesítmény-sávszélességet.
Ügyeltek arra is, hogy a jelútba csak kiváló minőségű passzív alkatrészek, polipropilén kondenzátorok kerüljenek.
Be/kimeneti csatlakozói aranyozottak, valamint teflon szigeteléssel készülnek, a csőkészletet pedig beégetés után mérik, és válogatják azonos paraméterek alapján párokba. Ez a biztosítéka a hosszútávon is stabil működésnek és a hosszú élettartamnak.

Minden modell alumínium előlappal, fekete vagy ezüst eloxált és szálcsiszolt felülettel és egységes távvezérlővel kerül forgalomba, és már meghallgatható a forgalmazó bemutatótermében.

Forgalmazza az Audio Centrum.
www.audiocentrum.hu
06 1
468 2176