The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Fyne Audio F700 sorozat

Már elérhető az Audiocentrumban a brit gyártó F700 sorozata is. Rangsorban a termékpaletta csúcsát képviselő F1 szériát követő hangsugárzó család kivitelét és műszaki tartalmát tekintve egyaránt a felső kategóriába sorolható.

Elegáns, kifinomult és erőteljes – olvasható a Fyne Audio leírásában. A gyártóra jellemző, pontforráskén működő IsoFlare hangszórók kerülnek a 700-asokba is. A legkiválóbb anyagok – magnézium nyomókamrás magassugárzó, neodímium mágnesek – alkotják ezeket a különleges koncentrikus hangszórókat, mindemellett a keresztváltó kialakítására is különös figyelmet szenteltek. Alacsony veszteségű tekercsek, Claritycap kondenzátorok és van den Hul ezüst bevonatos belső kábelezés gondoskodik a tiszta jelútról. Összeszerelés után fagyasztással, majd lassú felmelegítéssel kezelik a keresztváltót, így a komponensek szerelésekor keletkező mikrofeszültségek megszüntethetők.

driver detail uai 1440x1440

F702 cut through uai 516x1109

A kabinet oldalfalai íveltek, a formát az állóhullámok kiküszöbölése érdekében precíz tervezés során határozzák meg. A kialakítás kézi munkával, kifogástalan minőségben történik, a felület pedig minden esetben zongoralakkos, fehér/fekete/dió színben.
A doboz akusztkai semlegességének elérését belső merevítő bordák is segítik, kétkamrás kialakítása különleges „BassTrax Tractrix diffuser” rendszert rejt, ami egy lefelé nyitott reflexport és egy, a hanghullámokat 360 fokban szóró diffúzor „házasítása”. Az így kialakított hangsugárzók bármilyen akusztikai környezetben helytállnak, érzéketlenebbek az elhelyezésre, mint a front, vagy hátsó reflex kialakítású modellek.
Dupla, 8mm-es lemezből kialakított talapzata, állítható alumínium tüskéi mindig stabil alátámasztást biztosítanak, természetesen az állványos modellekhez elérhető a designban is illeszkedő gyári állvány.

f700 plinth uai 720x572

F704 Front Piano Gloss Walnut large floorstander

Audiocentrum
www.audiocentrum.hu