The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Jays Bluetooth hangszórók

A mindössze 2006-ban alapított, tehát még abszolút fiatalnak mondható svéd Jays cég a különféle fej,- és fülhallgatói mellett nemrégiben vadonatúj szegmensként négy Bluetooth hangszórót is bemutatott, melyek közül kettő kifejezetten mobil zenehallgatásra készült.

A négy egyaránt ízléses és divatos megjelenésű készülék közül az s-Go One és Three típusok praktikus kialakítású és könnyű hordozható modellek, míg az s-Living One és Three inkább az otthoni/irodai zenehallgatásra ideális.

Jays S GO One

A sorozat legkisebb, mindössze 0,28 kg tömegű s-Go One jelű belépő modellje egy modern formájú, hosszúkás alakú, a hord szíjával praktikusan akár csuklóra akasztva is használható készülék. Belsejében egy 2×3 W teljesítményű D-osztályú erősítő található, amely kettő 32 mm-es szélessávú hangszórót hajt meg, és a hangszórókészlet részét képezi még ezen felül egy teltebb hangzást biztosító passzív radiátor is. Teljes feltöltés esetében (2,5 óra) tíz órás játékidejével és akár hat hónapos készenléti idejével az s-Go One sokórányi gondtalan zenehallgatást tesz lehetővé, beépített mikrofonja segítségével pedig a telefonhívásokat is kényelmesen el lehet intézni vele. A készülék a Bluetooth v4.2 BLE kapcsolatot használja 20 méteres hatótávval és az iOS/Android illetve Mac/PC eszközökkel egyaránt kompatibilis. Az s-Go One ára 26.990,- Ft.

Jays S GO Three

A következő s-Go Three még mindig csak bő fél kilót nyom és a lapos, hengeres kialakítású modell szintén rendelkezik praktikus hord szíjjal. Felső részének lágy textil burkolata alatt egy 13 W maximális teljesítményű digitális erősítő által meghajtott két-utas hangszórórendszer található egy-egy 77 mm-es mélysugárzóval és 33 mm-es magassugárzóval. Hengeres kialakításának köszönhetően az s-Go Three az adott helyiséget jól megtöltő hangzással rendelkezik. Teljes feltöltéssel (3 óra) a maximális játékidő szintén 10 óra, a vezérlése pedig az intuitív kezelőszervekkel könnyű és kényelmes. Kisebb testvéréhez hasonlóan a telefonhívások kihangosítása ezzel a modellel is ugyanúgy lehetséges. Az s-Go Three ára 33.990,- Ft.

Jays S Living One

A főleg már otthoni-irodai, vagy egyéb helyiségben való használatra ideális s-Living sorozat kisebb tagja a One típus. Az elegáns, álló formátumú, kúpos tetejű készülék már multi-room rendszer kiépítésére is alkalmas, és a Bluetooth kapcsolat mellett az otthoni Wifi hálózathoz is csatlakoztatható. A Google Cast, az AirPlay 2 és a Spotify Connect appokat használva lehetővé válik a hangszórók vezérlése, bárhol is van a házban. Az AirPlay 2 egy nagyon hatékony és felhasználóbarát streaming technológia az Apple-től. Használjon bármilyen kompatibilis Apple eszközt (iPhone, iPad, Mac, Apple TV stb.), és küldje kedvenc zenéit az s-Living One-ra. Az AirPlay 2 támogatással az s-Living One arra is fel van készítve, hogy egy okos otthon része legyen, ha hozzáadja az Apple Home univerzumhoz (Apple Home App). A Spotify Connect lehetővé teszi a zenék streamingjét a Spotify-ról minden Spotify Connect-tanúsítvánnyal rendelkező hangszóróra, amely a Wi-Fi-hez csatlakozik. A lejátszás vezérléséhez használja a Spotify alkalmazást távirányítóként. A Spotify Connect streaming technológia a Spotify App integrált része, és mind az Android, mind pedig az Apple eszközökkel működik. A Google Cast lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit bármilyen, a Google Cast által támogatott alkalmazásból bármilyen, a Google Cast által tanúsított hangszóróra továbbítsa. Ez az app Android és az Apple eszközökkel egyaránt működik. Töltse le a Google Home App alkalmazást, hogy elvégezhesse a MultiRoom hangszóró beállítást vagy integrálja az s-Living hangszórót a meglévő Google Home-be, és használjon hangparancsokat a hangszóró vezérlésére a Google Voice Assistant eszközön keresztül. A beépített dual mono D-osztályú erősítő egy 3 ½"-os papír membrános mélysugárzóból és egy ¾"-os selyem dóm magassugárzóból álló sztereó együttest hajt meg. Az S-Living One ára 84.990,- Ft.

Jays S Living Three

A Jays Bluetooth hangszóró családjának legkomolyabb tagja az s-Living Three modell. A funkcióit és szolgáltatásit tekintve az s-Go One típushoz hasonló készülék még nagyobb méretű, ezáltal nagyobb helyiségekben való használatra vagy hangosabb zenehallgatásra is kiválóan alkalmas. DSP-vel kiegészített D-osztályú erősítője 2×4"-os papír membrános mélysugárzót és 2×¾"-os selyem dóm magassugárzót hajt meg. Vezeték nélküli kapcsolatai: két sávos Wi-Fi 2,4 GHz /5 GHz és Bluetooth v4.1 BLE. Ára: 119.990,- Ft


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu

Bemutatóterem: Denon Márkabolt
Allee bevásárlóközpont
1117 Budapest, Október 23. u 8-10.
Tel: 06-1-209-0298
www.denonmarkabolt.hu