The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Matrix Audio készülékek a Stream Audiónál

Az impozáns, rengeteg márkát illetve készüléktípust felvonultató választékkal rendelkező Stream Audio nemrégiben vállalta fel a Matrix Audio hazai képviseletét és forgalmazását, így mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkednünk vele.

A digitális és streaming műfajban számos kiváló márkát felvonultató kínai cégek egyike a Matrix Audio, ami többek között azt is jelzi, hogy a napjainkban talán legdinamikusabban fejlődő streaming technológia nem csak a klasszikus audio cégek területe, hanem számos új gyártó is aktív ebben a high-tech digitális szegmensben. Magát a Matrix Audio céget 2009-ben alapították az ókori eredetű és ennek köszönhetően gazdag kulturális örökséggel rendelkező Xi'an városban. A cég kizárólag digitális audio termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, és bő tízévnyi elhivatott munka után most már a Matrix Audio név meglehetősen jól cseng a világ számos országában. Készülékeik megalkotása során a tesztelőknek ugyanolyan fontos szerep jut, mint a fejlesztőmérnököknek és a modern eszközöknek, és a zenehallgatás fontosságát jelzi az is, hogy a cég aktív résztvevője a különféle hifi kiállításoknak és bemutatóknak, ahol a látogatók élőben is megismerkedhetnek a Matrix termékekkel és a cég szakembereivel.

Matrix Audio Element P

A Matrix elnevezés, amiről gondolom, sokaknak elsőre a filmtrilógia jut eszébe eredetileg a digitális technikával elválaszthatatlanul összefonódó matematikából származik, és azért választották márka névként, mert ők is a két dimenzió közötti tökéletes egyensúlyt keresik, a munkájuk végcélja pedig a mindenféle szempontból megnyilvánuló harmónia elérése. A céget elhivatott és lelkes audiofilek hozták létre, ezért a modern technológiák alkalmazása mellett számukra a zenehallgatás élménye a legfontosabb, amit a vásárlók örömére ráadásként minél költséghatékonyabb módon szeretnének megvalósítani. Választékukban jelenleg különféle streamerek, DAC-ok, USB interfészek és fejhallgató erősítők találhatók, melyek közül rövidesen egy streamer alapos tesztje olvasható is lesz az oldalunkon.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu