The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

PMC Twenty 5i hangsugárzók

 A Bristol Hi-Fi Show-n mutatkozott be a PMC Audio vadonatúj Twenty 5i hangsugárzó családja, amely a korábbi díjnyertes Twenty 5 sorozat alapján született meg.

A 2016-ben bemutatkozott elődöket leváltó „i”, azaz improved (fejlesztett) típusjel kiegészítéssel ellátott új család összesen hat modellből áll, melyek között kettő állványos, kettő két-utas álló, illetve egy három-utas álló típus található, valamint egy Twenty 5Ci jelű centersugárzó. A korábbi sorozathoz képest a leginkább lényeges változtatások az új tweetereket, a megújult keresztváltót és a még stabilabb kabineteket jelentik, emellett a dobozok finise is igényesebb lett, így a Twenty 5i hangsugárzók elődjeiknél nemcsak jobbak, hanem szebbek is lettek. A fejlesztők célja a változtatások során a még nyitottabb és kifejezőbb hangzás megvalósítása volt, ennek érdekében kapták meg többek között az új modellek a magasabb kategóriájú Fact családban alkalmazott csipogót is. A 19 mm-es lágy dóm tweeter 34 mm-es hullámterelő lemezének köszönhetően szélesebb diszperzióval rendelkezik, emellett a korábbi magas sugárzóhoz képest mélyebb frekvenciák lesugárzására is alkalmas.

PMC Twenty 5i sorozat 2

A katonai minőségű üvegszálas áramköri lapra szerelt keresztváltót szintén teljesen megújították. A keresztezési frekvenciát a két-utas modellek esetében 1,8 kHz-ről 1,7 kHz-re csökkentették, annak érdekében, hogy a meghajtó egységek közti váltásnál a jelátvitel folyamatosabb és egységesebb legyen és a mély/középsugárzók pedig jobban a maguk területére összpontosíthassanak.

PMC Twenty 5i sorozat 3

A földön álló modellek lábazatát is tovább javították; a dobozok és a lábak közé csillapító anyag került a nemkívánatos rezonanciák még hatékonyabb csillapítása érdekében. A típustól és kiviteltől függően 130/165 mm-es mély/középsugárzókkal rendelkező új Twenty 5i hangsugárzók alapáron tölgy, dió és selyemfényű fehér színekben kaphatók, míg némi felárért létezik egy magas fényűre polírozott Diamond Black nevű extra változat is belőlük.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu