The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

A Matrix Audio hálózati lejátszók immár teljes értékű Roon Ready készülékek

Habár a Roon Ready funkció egy ideje már elérhető volt a Matrix Audio hálózati lejátszók esetében, a felhasználók eddig azt láthatták, hogy a Roon szoftver felületén mindig megjelent egy "Uncertified" címke a terméknév mellett, mostantól azonban már nincs ez így, mivel az együttműködés tökéletessé vált.

A Matrix Adio mérnökök és programozók szorgalmas munkájának eredményeként a Matrix hálózati lejátszók immár zökkenőmentesen működnek Roon Ready végpontként is. Az Egyesült Államokban működő Roon Labs csapattal közösen végzett hibakeresési tesztek és hibajavítások végre tökéletesítették a Matrix eszközök és a Roon Core közötti együttműködést. A közelmúltban a gyártó a hivatalos értesítést is megkapta a Roon Labs-tól, hogy a jelenlegi teljes hálózati lejátszó választéka, beleértve az X, a P, az M és az i típusokat is, teljesítette a Roon Labs szigorú tesztjeit, és így megszerezte a megfelelő tanúsítványokat.

Az amerikai Roon Labs a Roon rendszert elsősorban az audiofilek és a zene szerelmesei számára alkotta meg. A Roon lényegében egy streaming rendszer, amely integrálja a helyi zenei könyvtárakat, a zenei streaming szolgáltatásokat, a zene preferenciákat, a lejátszás vezérlését és a több helyiséges (multi-room) zenehallgatás lehetőségét.

A Roon azonban másképpen épül fel, mint a legtöbb egyéb audio rendszer. A Roon tulajdonképpen egyetlen központból (Core) áll, amihez annyi vezérlő és kimenet csatlakozik, amennyire a felhasználónak szüksége van. Ez azt jelenti, hogy a rendszer akár egyetlen számítógépen fut, akár az otthoni készülék környezetben mindig ugyanazt a Roon élményt kapja

A Roon rendszer a maggal (Core) kezdődik, ami olyan, mint egy forgalomirányító rendőr, vagyis az összes művelet mögött álló agyközpont. A mag sokféle forrásból képes kezelni a felhasználó zenegyűjteményét, és összekapcsolt digitális könyvtárat épít fel a Roon továbbfejlesztett információinak felhasználásával. A mag lehet egy Mac vagy a Windows PC, vagy akár egyéb beépített Roon alapprogramokkal rendelkező audio forráseszköz, pl. egy Matrix Audio hálózati lejátszó. A Roon az összes rendszerhez csatlakozott audio eszköznek továbbadja a jeleket, és mindent le tud együtt játszani. Bármely Mac vagy Windows PC lehet kimenet, de a legjobb teljesítmény eléréséhez egy minőségi audio rendszerben a Matrix hálózati lejátszókat érdemes használni helyettük. A felhasználó emellett kényelmesen böngészhet és zenélhet a Roon alkalmazásokkal minden egyes eszközén, pl. a Mac, Windows, iPad, iPhone és Androidos készülékeken.

A Roon végső soron nagyfelbontású, multi-protokollos és több helyiséges streaminget biztosít a lakás/ház egész területén. A rendszert a Matrix hálózati lejátszóival párosítva a Roon 768 kHz/24 bit PCM és DSD512 mintavételi sebességig továbbítja a különféle zenei formátumokat, és a legjobb eredmény érdekében intelligensen konvertálja a jeleket az egyéb eszközök optimális felbontására.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu