The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Vincent SV-737 integrált erősítő

A gyártó TubeLine sorozatába érkező új SV-737 integrált erősítő a jól bevált technológiák további tökéletesítésével készült, a klasszikus erősítőkön túlmutató módon pedig immár WiFi és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így igazán széleskörűen alkalmazható.

Az SV-737 ilyen módon Wifi kapcsolattal csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, ami azt jelenti, hogy támogatja a streaminget, és a felhasználó többek között lejátszhatja vele a NAS-on tárolt zenefájlokat is. A természetesen továbbra is kulcsfontosságú erősítő egység tekintetében az SV-737 az eddiginél is szigorúbb szabványok szerint készült, az elő,- és teljesítményerősítő szekciója pedig tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így biztosítva a hangzás kiemelkedő auditív jellemzőit. A készülék megalkotása során a szakemberek legfőbb preferenciái közé tartozott a kellemes (fülbarát) hangzás, a dinamikus megszólalás, a széles frekvencia átvitel és az energikusság.

Az SA-T7 előerősítő alapján felépített csöves előerősítő egység kettő gain blokkal és beágyazott, kikapcsolható hangszínszabályzóval rendelkezik. Az SV-237MK típussal ellentétben az SV-737 csatornánként kettő iker triódát kapott, míg a feszültségerősítést katonai minőségű 6N2P-EV végzi, amelynek karakterisztikája hasonlít a népszerű ECC83 és 12AX7 típusokéhoz, csak még náluk is lineárisabb. Ezen felül a 6N2P-EV különösen alacsony mikrofóniával és zajszinttel rendelkezik. Nagyáramú katódjaival a 6N1P a bevált módon átveszi a meghajtó és a puffer szakasz funkcióit. A csőerősítő magas feszültségének szabályozása az SA-T7 típusból származik; az eredetileg professzionális mérési technológiákhoz kifejlesztett 85A2 feszültség referenciacső alacsony zajszintű és zavarmentes tápfeszültséget biztosít.

vincent sv 737 back

Az új teljesítményerősítő szekció az SV-237MK-n alapul, de néhány fontos részletet tovább fejlesztettek hozzá képest. Például a bemeneti kaszkód áramköre optimalizálva lett, hogy a kimeneti fokozat komplex terheléseknél az eddigieknél is jobb tranziens átvitellel rendelkezzen. A készülék kimeneti teljesítménye szintén nagyobb lett a korábbiknál. A csöves előerősítővel kombinálva az eredmény egy nagyon kellemes hangzás lett, amely hasonló a nagyon jó triódás erősítőkéhez, csak éppen sokkal nagyobb teljesítmény és tisztaság mellett.

A két erősítő egység gondosan megtervezett kombinációja ellenére az erősítők közötti összeköttetést ki lehet kapcsolni, és szükség esetén akár külső DSP-t is be lehet iktatni közéjük. A csöves előerősítő kimeneti impedanciája miatt, amely szintén jelentősen csökkent az SV-237MK-hoz képest, az SV-737 meglehetősen semleges hangzással rendelkezik. A 21 kg-os készülék teljesítménye 8 Ohmos terhelésen 2×180 W, 4 Ohmon 2×300 W.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu