The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Paris MyConnect 60 hi-fi rendszer

A MyConnect 60 lényegében egy igazi audiofil minőségű all-in-one rendszer beépített 2×60 W teljesítményű erősítővel, wifi és ethernet hálózati lejátszóval, FM tunerrrel, CD lejátszóval, USB olvasóval és Bluetooth vevővel.

A kompakt méretű és csinos készülék belsejében a zenék optimális reprodukciójának érdekében az A és B osztályok előnyeit egybekovácsoló nívós AB osztályú erősítő található, amely egészen más kvalitásokat nyújt, mint a konkurens modellek legtöbb esetben D-osztályú elektronikái. A sok tudomány és szolgáltatás ellenére értelemszerűen továbbra is az erősítő a lelke minden minőségi rendszernek, és neki jut az a nehéz feladat, hogy meghajtsa a hangsugárzókat és a legtöbbet hozza ki belőlük. Az erősítőnek kell gondoskodnia továbbá a hang függetlenségéről, részletességéről, dinamikájáról és tisztaságáról is, amihez bizonyítottan az AB osztály a legjobb választás.

A MyConnect 60 többek között hálózati lejátszót is tartalmaz, ami le tudja játszani a zenéket PC, MAC vagy NAS készülékéről, valamint okostelefonokról, tabletekről vagy egyéb eszközökről. A MyConnect 60 teljesen kompatibilis az Airplay-jel és a DLNA-val. A saját zenék mellett természetesen elérhetők vele a népszerű streaming szolgáltatások is, mint a Spotify, Deezer, Tidal és a Qobuz, emellett az internet rádiók TuneInen keresztül, az iHeart radio és még sok minden más.
A MyConnect 60 nyílt felülettel és növelhető kapacitással rendelkezik a jövőbeli szolgáltatások és fejlesztések számára. A hálózati lejátszó képes több szobában történő különböző zenék lejátszásának vezérlésére is, így az egész család élvezheti a zenéit a ház/lakás különböző helyiségeiben.

AP myconnect60

Specifikációk:
Kimeneti teljesítmény: 2×48/2×70 Watt (AB osztály 8Ω/4Ω)
Frekvencia átvitel: (+/- 3dB) 20Hz - 45 kHz
Torzítás: <0.1%
Digitális frekvenciaválasz: 10Hz - 24KHz
Kimeneti impedancia: 10 kΩ
Csatorna szeparáció: ≥ 110 dB
Jel/zaj arány: ≥ 92dB
Áramfelvétel: max. 30 W
Méretek (mm):136×265×385 mm
Nettó tömeg: 5,5 kg

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu