The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject BT Box S2 HD Bluetooth adapter

A Pro-Ject egy új "HD modellel" váltja le a sikeres Bluetooth Box S2 Bluetooth vevőjét, ami már a nevéből is sejthető módon az aptX HD kodeket is támogatja, így HD felbontású jelek továbbítására is alkalmas.

A vezeték nélküli Bluetooth jeltovábbítás a technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően egyre inkább elfogadottabb zenehallgatási módozattá, lényegében egy nagyon praktikus és teljesen jól használható lehetőséggé vált, amely egyre jobb eredményeket ér el a vezetékes összeköttetésekkel való összehasonlítások során. Természetesen egy Bluetooth vevő minősége nem pusztán az éppen alkalmazott kodeken múlik, hanem a beépített DAC és az analóg áramkörök minőségén, hiszen ezek a készülékek nemcsak fogják és továbbítják a jeleket, hanem analóggá is alakítják őket, így aktívan részt vesznek a végső hangminőség kialakításában. Ennek okán a Pro-Ject gyártmányai is annak köszönhetik elismertségüket, hogy minden elemük igényes és nívós szerkezet, és a részegységek együttes eredményének köszönhető a kiváló hangminőség.

pro ject bt box s2 hd fekete

A gyártó audiofil vezeték nélküli sorozatának legújabb tagja a BT Box S2 HD készülék, amely a Bluetooth 5.0 jelátviteli technológia és az aptX-HD alkalmazásával biztosítja a hagyományos Hi-Fi sztereó szettek minőségét kábelek használata nélkül is. A megnövelt hatótávolságú és átviteli sávszélességű Bluetooth 5.0, valamint az új és fejlett aptX-HD kodek pontos, részletes és dinamikus megszólalást ígér, és még akkor is kiváló, amikor a Bluetooth kapcsolat minősége pillanatnyilag némi veszteséget szenved. A különféle Pro-Ject audio rendszerek fejlesztéseinek évtizedei alatt szerzett értékes tapasztalatok tárházából merítve készült a vevő kiváló minőségű analóg kimeneti puffer fokozata, amely szintén fontos eleme az egység hangminőségének, csakúgy, mint a beépített DAC, amelynek terén a gyártó már szintén komoly eredményeket és sikereket ért el az évek során. Újabb lehetőségként a jelek optikai digitális kimeneten keresztül digitális formában is továbbíthatók, így akik komolyabb DAC-kal rendelkeznek, ilyen módon kihasználhatják annak auditív előnyeit.

pro ject bt box s2 hd hatlap

Az aptX, aptX-HD és SBC kodekeket egyaránt támogató készülék vételi távolsága eléri a 10 métert, az automatikus párosítás pedig nagyon gyorsan működik, átlagosan 3-5 másodperc alatt. Összesen nyolc különféle eszköz memorizálására képes, a tápellátása pedig a Box sorozatra jellemző módon külső adapterrel történik.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu