The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Moonriver Audio az Extreme Audio választékában

Az Extreme Audio kivételesen gazdag és folyamatosan bővülő kínálatának új tagja a svéd Moonriver Audio, ami igazi egyéniségnek számít és egy valóban különleges zenei világot képvisel.

A (nem véletlenül a) híres dalról elnevezett Moonriver Audio munkássága tulajdonképpen a vintage hangulat és a kortárs technológia egyedi ötvözetének mondható. Készülékeik - jelenleg mind a kettő - klasszikus, időtlen, és felhasználó orientált designnal rendelkeznek. Megszólalásukat alapvetően organikus textúra, dinamizmus és természetes színvilág jellemzi, működés szempontjából pedig modulárisan fejleszthetők és az összes funkciójukhoz kapunk közvetlen hozzáférést, hogy ne kelljen bonyolult menürendszerekben kutakodni.

A Moonriver Audio szakemberei kedvelik a bakelitlemezeket, az analóg szalagokat, a CD lemezeket és a digitális adatfolyamokat, vagyis mindent, amiről zene szólhat, utóbbiakhoz pedig frissíthető modulokat is készítenek. Lényegében minden ma elérhető technológiát alkalmaznak anélkül, hogy dogmatikus elvek alapján kizárnák vagy egyedüliként preferálnák valamelyiket közülük, legyen az szilárdtest meghajtó, integrált áramkör vagy vákuumcső.
Kedvelik a hibrid dizájnt is, amely a klasszikus és a modern technológiai elemeket ötvözi, de leginkább az adott alkalmazáshoz illeszkedően használják.

Termékeinket kizárólag Svédországban tervezik és gyártják. Minden részegységet és készüléket kézzel szerelnek össze, ami egy gondos és nagyon precíz eljárás. Kutatásaik, hatékony fejlesztéseik és az állandó hallgatásos tesztjeik – ez az igazán szórakoztató rész – vezetik el őket a megfelelő komponens kiválasztásához és a kompromisszumok nélküli audiofil hangzáshoz.
A fenntarthatóság mellett a megbízhatóság is különösen fontos számunkra. A Moonriver termékekre 3 év garancia vonatkozik, és úgy tervezték őket, hogy hosszú évtizedekig tökéletesen működjenek karbantartás nélkül.

Model 404 integrált erősítő
A Moonriver Model 404 egy 3 éves kutatás eredményeként született meg, melynek a célja az volt, hogy árkategóriától függetlenül különleges hangminőséget érjenek el. A 404-es erősítő hangformátumtól függetlenül megmutatja a zenékben rejlő legapróbb részleteket és textúrákat, emellett rendkívül árnyalt és gazdag hangszín repertoárral rendelkezik. Jókora tápegysége biztosítja, hogy mindig bőségesen elegendő, egészséges energia álljon rendelkezésre. A teljesen különálló előerősítő rész a tisztaságot és a dinamikát szolgálja, míg a sávszélességre és az alacsony torzításra optimalizált kimeneti fokozat semleges hangzást nyújt kiváló tranziens átvitellel. Az alkatrészek alapos kiválasztásának köszönhetően nincsenek elszíneződések, a nagyon rövid jel-utak pedig többek között a természetességet szavatolják.

Az integrált erősítőben a klasszikus csatlakozások és funkciók mellett phono fokozat, USB DAC, két előerősítő kimenet és magnós monitorhurok is található a még jobb felhasználhatóság érdekében.

Moonriver 404 ref amp

Model 404 Reference integrált erősítő
A Moonriver Model 404 (Standard) zajos sikerét követően döntöttek úgy, hogy tovább lépnek a készülék már amúgy is kiváló tervezési platformján. A döntés eredményeképpen létrejött Moonriver Model 404 Reference még jobb minőségű lett, mint a Standard Modell, miközben az ára az ésszerűség határai között maradt.

Módosították többek között az áramellátási részt; a 404-es összesen 57000 uF kapacitást használ, míg a 404 Reference 107000 uF-ra emeli azt, amiből 21000 csak az előerősítő számára van fenntartva. A növekedés hatására a készülék dinamikusabb, részletezőbb és artikuláltabb megszólalású. A hangszerek közötti tér hatalmas, a basszusnak több energiája és nagyobb teste van, és jóval magabiztosabb és határozottabb is. Emellett az egyes hangszerek textúrája is sokkal kidolgozottabb a Standard verzióhoz képest.

A Model 404 Reference erősítő megalkotásakor nagyon világos elképzeléseik voltak. Klasszikus dizájn némi modern hatással, kiváló minőségű anyagok alkalmazása, mint például a túlméretezett alumínium kezelőszervek és a tömör diófa; erős és stabil vázszerkezet és ergonomikus felhasználói felület. Nincs viszont bonyolult menükkel és rejtett funkciókkal rendelkező kijelző vagy egyetlen többfunkciós „mindentudó” gomb, ami gyakran jócskán megbonyolítja a kezelést, mert a már említett felhasználó barátság valóban fontos szempont számukra.


Extreme Audio
Tel: (1)-786-7422
www.extremeaudio.hu