The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon Envaya Bluetooth hangszóró

A Denon Envaya egy ízléses és kompakt hordozható hangszórórendszer, amivel Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet zenét hallgatni illetve akár filmeket kihangosítani mobil eszközökről. A fekete és fehér színekben kapható karcsú készülék esztétikus fém hangszórórácsa eltávolítható, a személyre szabhatóságot pedig a rács alá elhelyezhető négyféle választható pasztellszínű szövet előlap biztosítja.

A vezeték nélküli kapcsolat minőségét a Bluetooth aptX biztosítja, ami a rendszer audio célokhoz optimalizált, CD minőséget ígérő verziója. Az aptX másik fontos előnye a szabványos Bluetooth átvitelnél jóval kisebb jelkésés, ami mindössze 32 ms a normál változat 150 ms (+/- 50 ms) értékéhez képest. Ennek köszönhetően filmnézéskor nem fog jelentkezni a hang és kép elcsúszása, ami bizony elég zavaró jelenség. Tovább növelve a készülék kezelési komfortját az NFC rendszer révén a kompatibilis eszközökkel való párosítás automatikusan, egyetlen gombnyomás nélkül megvalósítható, a Multipont funkció pedig egyidejűleg akár három eszköz kapcsolódását is lehetővé teszi, így a zene megosztása is lehetővé válik.

denon-envaya-enceinte-bluetooth-nomade 043012 043012

Az Envaya fémrácsa alatt két darab 57 mm-es szélessávú hangszóró és közöttük még egy 100 mm-es passzív hangszóró található. A szélessávú hangszórókat a kis méret okán természetesen digitális erősítő hajtja meg, melynek hatékonyságát olyan további jelfeldolgozó rendszerek fokozzák, mint a MaxxBass, a MaxxTreble és a Maxx3D. A MaxxBass egy virtuális mélysugárzót létrehozva a basszus mennyiségét és mélységét növeli, a MaxxTreble gazdagabb és tisztább magas hangokat állít elő, a Maxx3D pedig kiterjedt virtuális 3D hangzást biztosít, ami különösen filmnézés közben lehet hasznos.

A készülék telepei 10 órányi használatot tesznek lehetővé és természetesen a csatlakoztatott mobil eszközök töltése is megoldható rajtuk keresztül. A Envayahoz opcionális hordtáskát is mellékelnek, ami megvédi utazás közben és biztosítja az eszköz biztonságos tárolását is.