The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

McIntosh MHA 100 fejhallgató erősítő

Az immáron a Fine Sounds csapatban játszó McIntosh eredetiségének és összetéveszthetetlen imázsának megőrzése mellett egészen új területekre is elmerészkedett és sok évtizedes működés után végre előrukkolt történetének legelső fejhallgató erősítőjével. Az MHA 100 jelű típus rozsdamentes acél házával, fekete üveg előlapjával és a jellegzetes gombjaival külsőleg természetesen teljesen olyan, mint a gyártó „normál” erősítői; egy igazi bonsai McIntosh, amit biztos, ami biztos alapon, a fülesek mellett hangsugárzókkal is lehet használni.

A „legelső” szerep bizonyos értelemben nagy terhet ró az adott készülékre, hiszen rajta a világ szeme, hogy lássuk, vajon mit produkál a gyártó az új területen, ezért a cég mérnökei beleadtak apait-anyait az MHA 100 kifejlesztésébe. Többek között még a McIntosh egyedülálló Autoformer technológiáját is adaptálták a fejhallgató erősítőhöz, aminek köszönhetően a készülék három különböző impedancia kategóriához illeszthető, melyek a 8-40, a 40-150 és a 150-600 Ohm. Mindez a gyakorlatban annyit jelent, hogy készülék abszolút ideálisan illeszkedik az egyszerű kisimpedanciájú fülhallgatóktól kezdve a legextrább stúdió fejhallgatókig bezárólag az összes létező füleshez, amit valaha gyártottak ezen a földön, így mindegyikkel abszolút optimális teljesítményt nyújt.

A saját fejlesztésű vadonatúj Headphone Crossfeed Director (HXD) technológia a fülesen keresztül való zenehallgatás során is olyasféle mélységet és térélményt ígér, amit a jó hangsugárzók biztosítanak, és aminek hiánya miatt sokan pontosan emiatt ódzkodnak a fülesektől. A készülék kettő analóg és négy digitális bemenettel rendelkezik, a beépített digitális-analóg konverterei 32 bit/192 kHz jelfeldolgozásra képesek.

Amint azt már a bevezetőben említettem, az MHA 100-as 50 W teljesítményű hangsugárzó kimenettel is rendelkezik, így ezt a mini McIntosh-t tulajdonképpen normál erősítőként is lehet használni, ha az ember megunta a bennfentes zenehallgatást. A Power Guard rendszer megelőzi az esetleges klippelést, ami sérüléseket okozhatna a füleseknek vagy a hangsugárzóknak, a hangszínszabályzó rendszer pedig egy ötfokozatú basszus kiemelőt is tartalmaz. (A McIntosh mindig is alkalmazott hangszínszabályzókat, annak ellenére, hogy az audiofil világban ez a funkció nem örvend túl nagy népszerűségnek.)

Audiophyl Kft.
Tel: 1/332-5545
www.audiophile-szalon.hu