The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Három új Focal fejhallgató érkezik

Az már nem igazán újdonság, hogy a hangsugárzó gyártás nagy nevei, köztük legutóbb már a Sonus Faber is, betörnek a minőségi fejhallgatók piacára, az viszont már annál inkább, hogy a francia Focal két más új típus mellett az ikonikus Utopia nevet immár a fülesek világában is emlékezetessé téve készített egy top high-end fülest.

A három új típus közül a legolcsóbb Listen teljesen más dizájnnal rendelkezik, mint a most futó Spirit One, amelynél egyértelműen modernebb, letisztultabb, karcsúbb és elegánsabb lett.
Fülkagylóinak külső részét krómozott lemez borítja, míg a kényelmes memóriahabos párnák, amelyek a passzív zajcsillapításból is kiveszik a részüket, igényes műbőr bevonatot kaptak.
A fülkagylókban rejtőző apró hangszórók membránja egy könnyű, merev és gyors mozgásra képes kompozit mylar és titán konstrukció. Az otthoni mellett mobil használatra szintén kiváló Listent praktikus módon moduláris, mikrofonos vezetékkel is ellátták.

Focal Listen HFP Online

A következő Elear típus viszont egy vérbeli minőségi otthoni fejhallgató, amelyet a kivitele és a műszaki jellemzői mellett a Listenhez képest négyszeres ára is egyértelműsít számunkra. A dinamikus nyitott kialakítású típus nívós hangzásáról többek között a 40 mm átmérőjű, alumínium magnézium ötvözetből készült "M" alakú dóm membrános hangszórók gondoskodnak, amelyek 5 Hz-től 23 kHz-ig terjedő frekvencia átvitellel rendelkeznek. A nem csak Franciaországban tervezett, hanem ott is gyártott Elear további minőségi alkatelemi között mikroszálas fülpárnákat, árnyékolt OFC kábeleket, valamint bőrrel bevont alumínium fejpántot találunk.

focal elear HFP online

Az újdonságok között a legizgalmasabb és a legkülönlegesebb természetesen az Utopia típus, még ha a megvásárlása a nevéhez hűen a legtöbb ember számára valóban az Utopia kategóriájába tartozik is. A némileg futurisztikus megjelenésű elegáns fejhallgatónak, ahogy ebben a kategóriában joggal elvárható minden egyes eleme tökéletes és minden porcikájából high-tech érzet árad. A külseje némiképp az Elearra emlékeztet, csak éppen a felépítésénél felhasznált anyagok lényegesen jobbak és drágábbak nála.

Focal Utopia headphone HFP Online

A fejhallgató fejpántja szénszálas műanyagból készült, míg a szellőző lyukakkal ellátott fülpárnákat prémium Pittards bőrrel és mikroszálas anyaggal vonták be. A hangszórók membránja, ahogy azt a fülkagylókon lévő felirat is jelzi a high-end Utopia hangsugárzók tweetereinél is használt különleges átviteli tulajdonságokkal rendelkező berilliumból készült. A rendkívül merev és ultra könnyű anyag és annak megmunkálása egyaránt nagyon magas költségekkel jár, (nem véletlenül csak a legfelsőbb kategóriákban alkalmazzák) és természetesen a meghajtókhoz illő minőségű „körítés” sem olcsó mulatság, így nem véletlen, hogy a high-end kategória felső köreibe szánt Utopia füles induló ára 4000 USD körül mozog.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu