The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hegel Röst

Az idei Müncheni High-End kiállítás másik Hegel újdonsága az (utolsó) Mohican CD játszó mellett a Röst integrált erősítő volt, amelynek a neve, bár könnyen ráállna a nyelvünk, nem a krumplifajtát, hanem szavazást jelent, biztosan arra utalva, hogy olyan jó, hogy majd sokan rá fognak szavaznia, amikor egy igényes és modern erősítőt keresnek.

A hamisítatlan Hegel külsejű és vérbeli minimalista designú Röst lényegében a H360 kisebb testvérének is mondható, amely a báty számos műszaki megoldását és technológiáját megörökölte. A 2×75 W (8 Ohm) teljesítményű készülék az AirPlay, UPnP/DLNA és Control4 funkciói révén a klasszikus audio komponensek jeleinek fogadása mellett vezeték nélkül illetve vezetékesen is kapcsolódhat az otthoni hálózathoz is.

Az erősítő előfok és végfok szekciója nagyban hasonlít a már említett H360 típuséhoz, és természetesen ugyanúgy a gyártó saját fejlesztésű, negatív visszacsatolás nélkül működő és a magas frekvenciás torzításokat hatékonyan megszüntető SoundEngine technológiával készült.
A különleges fehér kivitelben is kapható Röst RCA és XLR analóg bemenetekkel, USB-B és Ethernet portokkal, valamint optikai és koax digitális bemenetekkel egyaránt rendelkezik.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu