The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL GO2

A JBL legkisebb hordozható BT hangszórója – a GO – is megérett a modellfrissítésre, a nyár beköszöntével már elérhető az utód GO 2. Az időzítés nem véletlen, a GO 2 amellett, hogy elfér akár zsebben is, most már „strandbarát”, vagyis vízálló (IPX7) kivitelű.

A Go-t szinte bárhová magaddal viheted, olyan kicsi és lapos, hogy zsebben is elfér, mindemellett elég olcsó is ahhoz, hogy akinek megtetszik, könnyedén megvehesse. Úgy tűnik, a kivételes hordozhatóságot nem akarták feláldozni, így a megszokott trendekkel ellentétben a GO 2 mérete csak miliméterekkel növekedett az elődhöz képest, a változások inkább formai jellegűek. Eltűntek a sarkok, lekerekített élekkel és „párna” alakkal érkezett az utód, de a lágyabb jelleg a színválasztékban is tetten érhető, most kevésbé élénk, inkább pasztell jellegű színek közül válogathatunk. Az ára érdemben nem változott, továbbra is pénztárcabarát megoldást jelent a telefon-hangszóró kiváltására.
Kezelőgombjait megszokott helyükön, a felső lapon, gumiborítás alatt, piktogramokkal jelölve találjuk, csatlakozásait a víztől kipattintható gumilappal védik. A kezelés hibátlan és egyszerű, a zenehallgatáson kívül telefonbeszélgetések kihangosítására is használhatjuk, a beszédérthetőséget zajkioltó technológia javítja. A sztereo jack aljzat a GO 2-ről sem maradt le, csatlakoztatása így szinte bármely hangforráshoz lehetséges. Változatlanul öt óra üzemidőt biztosít a beépített akku, ami a méreteit tekintve teljesen rendben van, nehéz is elképzelni, hogy a 40mm-es szélessávú hangszóró mellett hol jut hely az elektronikának és az akkumulátornak.

JBL Go2 Back Pearl Champagne 1605x1605px

Méretéből fakadóan a hangminőség tekintetében túl nagy elvárásaink nem lehetnek, mindenesetre a kis 40mm-es szélessávú hangszóró megtesz minden tőle telhetőt, és amennyire csak lehetséges széthúzza a sávszéleket, a mélyhangok már nyomokban megjelennek. Az elődhöz képest érezni a fejlődést, tisztább, dinamikusabb és kiterjedtebb a hangzás, tisztább, érthetőbb a középtartomány, fizikai korlátait tekintve reálisan ennél többet nem is váratunk tőle. Hangereje meglepő, de nem érdemes túlhúzni, mert egy szint felett az egységesség rovására megy, közepes szinten már vannak mélyhangok és élvezhető az egész, úgy ahogy van.

JBL Go2 Detailshot03 Ruby Red 1605x1605px

A GO 2 teljesíti azt, amire szánták. Mivel akár egy nadrágzsebben is elfér, bárhol és bármikor rendelkezésre áll, hogy a telefon hangszóróját helyettesítse, de használhatjuk laptophoz és tablethez is, ha azok hangját szeretnénk élvezhetőbbé varázsolni, és még a költségvetésünket sem érinti érzékenyen.

JBL GO2
Méretek: 86 × 71 × 31 mm
Garancia: 12 hónap
Frekvencia átvitel: 180 Hz - 20000 Hz
Hangszóró mérete: 40 mm
Hangszóró teljesítménye: 3 W
Akkumulátor típusa: Lithium-ion polymer (3,7V / 730mAh)
Akkumulátor töltési ideje: 2,5 óra
Lejátszási idő: 5 óra
Ár: 10.999,- Ft
Forgalmazó: Invitone Kft.
www.extremeaudio.hu