The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL OnBeat Micro

Az Apple az iPhone 5-ben lecserélte a 2003 óta használt 30 tűs dokkcsatlakozót egy lényegesen kisebb, vékonyabb 8 tűs változatra, a „Lightning” csatlakozóra. A csere oka a készülékek méretének csökkentése, a régi egyszerűen nem fér el az újabb, jóval laposabb modelleken. A JBL, mint az iPod dokkolók piacának meghatározó szereplője, az Onbeat Micro megjelentetésével egyben a világ első Lightning csatlakozós dokkolóját alkotta meg.

Az aprócska készülék a JBL-től megszokott kifogástalan kiviteli minőséget képvisel, a megszokott, és az Apple készülékeihez illeszkedő hófehér és fekete színben kapható. Mérete nem teszi lehetővé a tabletek csatlakoztatását, még az iPad mini is túl nagy ahhoz, hogy dokkolni tudjuk. Kezelése végtelenül egyszerű, lévén hogy mindössze egy be/ki kapcsoló, és egy hangerőszabályzó (fel/le) gombot találunk a csatlakozófelület előtt. Hátoldalán három aljzat sorakozik; USB és 3,5-es jack bemenetek és egy a tápegység számára, amely utóbbi nem feltétlenül szükséges a működtetéshez, négy ceruzaelemmel ellátva hordozhatóvá válik, és 5 órán át bárhol képes kellemes hangzással körülvenni bennünket. Az USB és sztereo jack bemenetei gyakorlatilag bármilyen mobileszköz csatlakoztatását lehetővé teszik, így aztán ha a családot nem csak Apple fanok alkotják, akkor is mindenki által használható eszköz.

Az Onbeat Micro basszusaival nem fogja megmozgatni a mellkasunkat, ezt még a közismerten extrém hangzású –bár jóval méretesebb - elődök ismeretében sem várhatjuk, de hangjával valahogy neki is sikerül elismerő mosolyt csalni az arcokra. Szép, csilingelő magasai egy sztereo rendszerben is helytállnának, s bár erre figyel fel először az ember, mégsem mondanám, hogy magasba húz. 2×2W áll rendelkezésre, normál használat mellet többet nem is kívánhatunk, ez bőven elegendő. A tisztaság még a maximumig hangosítva is megmarad, miközben az avatatlan szem nagyokat pislant, ez ebből kis „szappantartóból” jön?

Stílusos, szép, hallgatni jó, ráadásul a telefonunk töltését is megoldja. Az Apple cuccok árszintjéhez képest pedig a bő 29 ezres címke sem mellbevágó. És igen, ő már a Lightning korszak (legelső) gyermeke, vagyis mostantól várhatóan 10 éven át kompatibilis marad, összességében egy ajánlott vétel plecsnit mindenképpen megérdemelne, már ha ilyeneket osztogatnánk.