The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

2Cellos:2Cellos

Az idei nyár egyik legnagyobb durranásának ígérkezik a populárisabb zene világában a Sony Music két új, csellista felfedezettjének (Luka Sulic és Stjepan Hauser) napokban boltokba került bemutatkozó albuma. Olyan két fiatal muzsikusról van szó, akik eddig külön utakon jártak és sorra nyerték saját hangszerük rangos versenyeit, aztán valahogy egymásra találtak és felépítették a közös, populárisnak nevezhető, de ugyanakkor nagyon innovatív zenei világukat. Hála a világháló egyik legnépszerűbb videomegosztó oldalának az egyik számuk pillanatok alatt világsiker lett. Néhány hónap leforgása alatt több millióan nézték és hallgatták meg a Michael Jackson örökzöld, a Smooth Criminal csellós átiratát. A siker meggyőzte a Sony kiadó döntnökeit is és szerződést kínáltak a párosnak, melynek eredményeként elkészült az első album, ami ha úgy tetszik akkor cím nélküli (vagy tekinthetjük a formáció nevét - 2Cellos - címnek).

A debütáló korongoknál megszokott forgatókönyv szerint a lemez repertoárjába sokat bizonyított és igen népszerű felvételek kerültek, természetesen új ruhába öltöztetve. Itt van többek között a már említett Jackson szám, valamint a Fragile (Sting), a Welcome To The Jungle (Guns N’ Roses), a Viva La Vida (Coldplay), a Smell Like Teen Spirit (Nirvana) és a With Or Without You (U2).
Amikor jó produkciót hall az ember, hajlamos telhetetlenné válni. Vélhetően így járnak sokan azok közül is, akik meghallgatják ezt a lemezt, ugyanis ott motoszkál a kérdés a fejünkben: mivel fognak előállni az előadók a folytatásban? Megmaradnak a feldolgozások szintjén vagy már saját műveket is lemezre visznek a 2Cellos kettőn…?
Aki nem csak hallani, de látni is szeretné a páros nem mindennapi produkcióját, ne habozzon beírni a 2Cellos nevet valamelyik netes keresőbe.

Külső megjelenés (art and design) 10/9
Belső (zenei) tartalom: 10/9
Előadás (performance): 10/10
Hangzás (sound fidelity): 10/9
Kiadó: Sony Music
Honlap: www.2cellos.com