The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Adia Leadbetter: Take 2/ Rendezvous With Yesterday

Egy fiatal amerikai énekesnő, Adia Leadbetter személyében egy új „versenyző” igyekszik meghódítani a jazzvilág legmagasabb csúcsait. Az észak-karolinai származású előadó már általános iskolás kora óta az énekesi pályára készült és a középiskolai évei is az ének magánórák jegyében teltek el. Később aztán valamiért letért az „álomútról” és a felsőfokú tanulmányait már sporttudományok szakon folytatta. Arra azonban, hogy a nagy terv mégsem szállt el végleg remek bizonyíték az egyetemi évek számos fellépése, melyek során a jazz pianista Yusuf Salim és a nagybőgős Freeman Ledbetter voltak a partnerei. A diploma megszerzése után néhány évig még a tanult szakmájában dolgozott, de utána véglegesen az éneklés mellett tette le a voksát. Jó döntést hozott, erre az eddig megjelent két albumon túl a rangos Downbeat magazin 2006-os „Student Awards” díja a bizonyíték. Az énekesnő bemutatkozó albuma First Take címmel jelent meg, a folytatás, a Take 2/ Rendezvous With Yesterday pedig a közelmúltban került a piacra.

A 10 számot tartalmazó album repertoárjában főként feldolgozások kaptak helyet. De, mellettük jutott hely saját kompozícióknak is (pl. a címadó Rendezvous With Yesterday) valamint jól ismert darabok az énekesnő által írt dalszöveggel szólalnak meg (pl. a Can’t Help Lovin’ Dat Man Of Mine /Hammerstein II-Kern/).

Amit hallunk az egy frissességtől duzzadó, energikus hamisítatlan fekete hang. Bízom, benne, hogy sok hasonló lemezzel örvendezteti meg még a vájt fülű közönséget az énekesnő.
A lemez egyik apró érdekessége, hogy ugyanaz a Freeman Leadbetter bőgőzik rajta, aki  az egyetemi évek alatt is együtt dolgozott Adia-val.

Közreműködnek: Adia Leadbetter/ ének, Freeman Leadbetter / nagybőgő, Orlandus Perry / dobok, Ed Paolantonio/ zongora, Justin C. Martin / gitár.

Külső megjelenés (art and design) 10/9
Belső (zenei) tartalom: 10/8
Előadás (performance): 10/10
Hangzás (sound fidelity): 10/9
Kiadó: Szerzői kiadás
Honlap: www.myspace.com/adiasings